Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
Gość: Ethanlieta praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Christmas Piano praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Albercik23 inżynier
|
Z mojej strony z kolei, zarówno w kwestii serwisu, jak i sprzedazy wózków widłowych, mogę polecić Centrum Wózków Widłowych Blum - porządna firma, lata z nimi współpracuję, a podchodzą kompleksowo do sprawy i serio - nie miałem się do czego przyczepić do tej pory. |
| |
Gość: phuwozekbr praktykant |
|
| |
offline welvet doświadczony
|
Ja do swojego wózka widłowego używanego na hali magazynowej dokupiłem kilka sprytnych urządzeń, dostępnych na http://www.eci.com.pl/pl/15-osprzet-do-wozkow -widlowych, które znacząco poszerzyły zakres możliwości wykorzystania wózka. Dzięki odpowiedniemu osprzętowi mogę np. przewozić beczki, albo pług do odśnieżania, dzięki czemu bez wysiłku mogę zimą odśnieżyć parking przed zakładem. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Laura01 praktykant |
U nas w magazynie mamy m.in podnośnik nożycowy - http://www.haulotte.pl/pl/produkty/compact-8< /a>. Ma duży udźwig i sam jest stosunkowo nieduży, dzięki czemu łatwo się nim manewruje nawet w ciasnych magazynowych wnętrzach. |
| |
Gość: gordon praktykant |
Po za wózkami widłowymi na magazynach często są wykorzystywane suwnice. Warto zdobyć uprawnienia na jedno i drugie urządzenie. Polecam wam zgłosić się do firmy www.crevi-consulting.pl Organizują kursy na wózki widłowe oraz suwnice, po których zdobędziecie odpowiednie uprawnienia. |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
Zgadza się, jeżeli jeszcze nie jesteś do końca pewny potrzeb swojej firmy bądź nie masz odpowiednich możliwości budżetowych na początku to wynajem sprzętu nie jest wcale złym pomysłem. My skorzystaliśmy z oferty Lemarpol, a jest to firma która umożliwia wynajem wózków widłowych i podnośników zarówno w okresie długo jak i krótkoterminowym z możliwością późniejszego odkupienia z uwzględnieniem kosztów wcześniejszego wynajmu. Możesz również kupić to czego potrzebujesz ponieważ mają na magazynie aż 350szt. tego typu sprzętu. |
| |
Gość: augustacq60 praktykant |
|
| |
Gość: nanettenk60 praktykant |
|
|
Stron: 9 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸