offline plazmodeusz doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline plazmodeusz doświadczony
|
Kilka zdjęć z budowy, szczegóły na stronie dewelopera
(http://budnest.pl/) |
Ten post był edytowany przez plazmodeusz dnia: 8 marca 2012, 09:05 | |
| |
Reklamy Google | |
offline lukander doświadczony
|
Wydaje mi się, że deweloper mimo, że nie jakiś gigant
czy potentat na rynku to godny polecenia. Mają fajne
inwestycje rozmieszczone nie tylko we Wrocławiu ale także
na obrzeżach miasta, co w cale nie musi być minusem. Z
opinii osób które znają tego dewelopera lub z nim
współpracują to raczej pochlebne słowa o nich
słyszałem. |
Ten post był edytowany przez lukander dnia: 16 kwietnia 2012, 13:33 | |
| |
|
Najnowsze zdjęcia z inwestycji BudNestu w Radwanicach
pojawiły się na stronie investmap.pl. |
| |
|
Na stronie www.investmap.pl pojawiły się najnowsze
zdjęcia z budowy Osiedla Parkowego w Psarach. |
| |
Reklamy Google | |
|
Kolejne zdjęcia z portalu www.investmap.pl to
zdjęcia z budowy budynku mieszkalno-biurowego przy ulicy
Sułowskiej :) |
| |
Gość: Franklin praktykant |
|
| |
Gość: Franklin praktykant |
|
| |
Gość: Marzanna praktykant |
Hej na Sułowskiej nie ma już niestety żadnych wolnych lokali jak wynoszę ze strony dewelopera.Ale Budnest ma też i inne inwestycje na północy a obok Zegarmistrowska. Co mnie się podoba u nich to : nieskie koszta eksploatacji, kameralność(tylko 4 mieszkania w budynku)I wykończone pod klucz. |
| |
Gość: jolkoweicz praktykant |
|
|
Wrocławski deweloper BudNest - co o nim sądzicie?
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...