Tak, czy nie? Z jakimi kosztami taka współpraca się wiąże? Np. w przypadku mieszkania 50 m2 w bloku. Możecie coś podpowiedzieć. Co prawda na blogu AIN Projektowanie jest artykuł o kosztach, ale wiadomo, że to kwoty przybliżone. A ja jestem ciekawa jak wyszło wam zaprojektowanie w realu.
offline elekt doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kwieczko fachowiec
|
Ja korzystałam z oferty firmy Decoroom, która nie tylko ma
w pakiecie aranżację, jak również wykończenie pod
klucz, z nadzorem nad pracami. |
| |
Reklamy Google | |
offline Domni doświadczony
|
Zdecydowanie warto przynajmniej niezobowiązująco
porozmawiać i "pozwolić" takiemu wykonawcy coś
zaproponować - często na podstawie samej rozmowy, można
nabrac wystarczającego zaufania do powierzenia
inwestycji. |
| |
offline Aleksa661 praktykant
|
Ja jestem na tak, zwłaszcza jeśli samemu nie ma się doświadczenia w takich pracach, a mieszkanie jest niewymiarowe albo nieustawne. Projektant podpowie nam takie rozwiązania i materiały, jakich sami moglibyśmy nie wziąć po uwagę ze względu na ich nieznajomość. Sama współpracowałam z projektantem jak wykańczałam swoje mieszkanie i jestem zadowolona, bo wygląda ono dokładnie jak chciałam i jeszcze jest funkcjonalne. Co do kosztów to zależy od tego jaki zakres obowiązków chcemy zlecić i jakie wykończenie bierzemy pod uwagę, bo biura oprócz projektów mogą też przejąć nadzór nad jego realizacją :) |
| |
Gość: hanna_mn praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline barney.cole praktykant
|
|
| |
Gość: 20mg prednisone praktykant |
|
| |
Gość: Melchiorro praktykant |
|
| |
Gość: Addimek praktykant |
|
| |
offline Logun fachowiec
|
Wsparcie biura rachunkowego ma ogromne znaczenie zarówno dla mniejszych, jak i większych firm https://lowiczanin.info/pl/651_artykuly-spons orowane/308364_czym-zajmuje-sie-biuro-rachunkowe.html.. Z usług takich podmiotów mogą korzystać jednak nie tylko przedsiębiorstwa, ale również osoby fizyczne i organizacje w różnych formach. Na podstawie umowy zawartej pomiędzy biurem rachunkowym a klientem księgowi mogą wykonywać szereg działań, których dokładna lista może się nieco różnić w zależności od typu działalności czy indywidualnych wymagań. |
|