Mam łazienkę z brązowymi glazurowymi płytkami, mam
zamiar kupić pralkę i nie wiem czy bawić się w kolory,
czy to może na dłuższą metę razi?
Natknęłam się na pralkę Candy o ładowności 10
kg!!!!!
tutaj info:
http://www.candy.pl/produkt/500161-GO_12102_D
.html
co o tym myślicie? wymiary ma standardowe, wygląda bardzo
solidnie i na pewno do brązowego będzie pasowało
offline danusia praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Megino praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: szop pracz praktykant |
|
| |
Gość: popolino praktykant |
|
| |
Gość: parodia praktykant |
tylko jak już kupisz i zamontujesz to nie zapomnij zdjąć z niej blokad :) Ja miałam takich fachowców że o tym zapomnieli więc pierwsze pranie stanowiło dla mnie niezapomnianą przygodę ;) Pralka wręcz "biegała" po całej łazience, a przy wirowaniu to myślałam że się wkręci w podłogę i sąsiadowi na głowie wyląduje ;) Taka skubana ruchliwa była że 120 kg żywej wagi siedzącej na niej nie zastudziło jej "ruchów" :D |
| |
Reklamy Google | |
offline danusia praktykant
|
Wow ! jak się zdejmuje blokadę? jest jakaś instrukcja? |
| |
Gość: Patrycja praktykant |
Dont worry, wszystko będzie na instrukcji, po prostu odkręcasz parę śrubek i wyjmujesz małą rzecz i tyle, to jest do ochrony bębna. A co do pralki to bierz jak masz okazję te 10kg bo sporo osób jest zainteresowanych, słyszałam, już od wielu osób, że mają dosyć upychania i szarpania się z praniem! i oczywiście daj znać na forum jak się sprawdza. Takie jest moje zdanie. |
| |
Gość: Helenka praktykant |
Ta pralka wygląda dobrze. Też niedawno pisałam tematy o nowej pralce, szukałam odpowiedniej. Najważniejsze żeby wymiary pasowały, to jest jednak objętość która na stałe zadomowi się u CIebie w mieszkaniu. Candy słyszałam że robi najmniejsze pralki to znaczy mają jakoś charakterystyczną długość czy głębokość, których inne firmy nie mają. No nic wszystko zależy od wymiarów tak jak mówię. |
| |
Gość: Leonek praktykant |
|
| |
Gość: Groniczak praktykant |
|
|