Planujemy zakup nowego mieszkania od dewelopera i stąd moje pytanie: na kogo warto postawić? Chcielibyśmy poznać Wasze opinie, ponieważ zależy nam na dobrym wyborze nie tylko pod względem ceny ale również lokalizacji (blisko centrum) i jakości wykończenia mieszkania.Ogólnie zaciekawiła nas oferta dewelopera ROBYG S.A. Z góry dzięki za pomoc :)
offline Porek456 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 26 marca 2018, 08:09 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Myślę, że jak najbardziej warto. Mają naprawdę piękne budynki mieszkalne i nawet kilka miesięcy temu byliśmy u znajomych na parapetówce, gdzie deweloperem jest ROBYG S.A. Mieszkania zostały przygotowane z pomysłem, nie widać żadnych niedociągnięć czy pęknięć na ścianach i suficie. Jak chcesz poznać opinie osób, które kupiły u nich mieszkania to śmiało mogę polecić portal http://www.nowemieszkaniawarszawa.apartamenty .pl/opinie-o-deweloperze/robyg-s-a-/63/2.html gdzie znajdziesz kilka opinii na Ich temat :) |
Ten post był edytowany przez Emilek43 dnia: 28 marca 2018, 20:51 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Czarny inżynier
|
jestem za kupowaniem deweloperskich, jest nieco drożej ale w ciagu 5-10 lat to sie zwraca i mieszkasz w duzo lepszych warunkach. swietnie wygladaja nowe mieszkania na osiedlu Miasteczko Wawer, wysoki standard ktorego nigdy nie zrobisz sobie w mieszkaniu z rynku wtornego, chyba ze wlozysz 150 tys zl w remont |
| |
offline zawadowski kierownik
|
Na pewno nie jeden z czołowych – zawsze stawiają masowo i jest pełno usterek, które trudno się doprosić o usunięcie. Poza tym blokowisko z 300 mieszkaniami nie każdemu pasuje. Wolę bardziej kameralny klimat. Na Wawrze jest inwestycja dwelopera Aras Osiedle Stoczniowców 3. tO bezczynszowe segmenty w spoko cenie. No i okolica zdecydowanie mniej „nerwowa” od np. centrum czy motkowa. |
| |
Gość: tolka praktykant |
Jak chcesz wygodnie mieszkać, mieć wszędzie blisko to wybierz luksusowe apartamenty na Siewierskiej na Ochocie http://www.siewierska18.pl/ , nie wiem czy kojarzysz to miejsce ale znajduje się w otoczeniu 3 dużych parków więc miejsca do rekreacji też na pewno Wam nie zabraknie a poza tym to prawie centrum stolicy więc same zalety |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ewer praktykant |
|
| |
offline boultypatrik inżynier
|
ja bym na Twoim miejscu przejrzał sobie oferty kilku deweloperów i porównał. ale nie ograniczał się tylko do rynku pierwotnego, bo na wtórnym również można znaleźć dobre oferty. radzę Ci przedzwonić do agenta nieruchomości Eugeniusza Jaworskiego - tel. 603 195 624 , on jest fachowcem w tych sprawach i będzie mógł Ci pomóc podjąć decyzję |
| |
Gość: kasiaseb praktykant |
Czy ktoś z Was mieszka może w Apartamentach Nowy Marysin? Bardzo przypadła nam do gustu ta inwestycja i rozważamy zakup mieszkania w IV etapie (https://marysin4.apm-development.com.pl/) . Fajna okolica, dobry dojazd do centrum i sensowna cena - to nas przekonuje najbardziej :) |
| |
Gość: kazirek99 praktykant |
Jeśli szukacie nowego mieszkania i macie duże wymagania, to koniecznie sprawdźcie inwestycje od Domesta mieszkania nowe Myślę, że przypadną wam do gustu. Dużo mieszkań się już sprzedało, ale widziałam na stronie że są jeszcze wolne. |
| |
Gość: dinoś praktykant |
My mamy mieszkanie od APM Development, ale w innej inwestycji (Nowe Bemowo). Dewelopera mogę śmiało polecić, naprawdę są godni zaufania a kontakt z nimi jest profesjonalny i rzeczowy. Mieszkanie spełnia wszystkie nasze oczekiwania, robiliśmy odbiór z profesjonalistą, nie było się do czego przyczepić, wszystko wykonane solidnie :) |
|