Witam!
Już czas najwyższy zmienić opony na zimowe, dlatego
chciałbym zapytać Was czy macie może dla mnie jakieś
konkretne podpowiedzi jakie wybrać aby były dobre i
poradziły sobie przy naprawdę utrudnionej przyczepności.
Macie może dla mnie jakieś wskazówki, jeśli tak to
będę wdzięczny bo ja już kompletnie nie wiem w jakim
kierunku warto pójść a też wolałbym jednak zdążyć
przed pierwszym śniegiem. Pomożecie? Pozdrawiam serdecznie
:)
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Czasu już na pewno dużo nie zostało, dlatego dobrze że jeszcze przed pierwszym śniegiem się za to zabraliście. Jeśli o mnie chodzi to osobiście uważam, że dobrze wcześniej sprawdzić różne opcje i jednak wybrać jak najlepsze pod swoje auto. Ogólnie dobrze oceniane są nokian wr d4 które naprawdę świetnie się sprawdzają i często uznawane są za jedne z najlepszych. Warto sprawdzić, myślę że pozytywnie Was zaskoczą! |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
W mojej opinii akurat jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości opon zimowych to tutaj jak najbardziej warto zwrócić uwagę na te rozwiązania sprawdzone i specjalnie przystosowane także do naszych warunków zimowych, które na pewno nie należą do najłatwiejszych. Dlatego też polecam zwrócić uwagę na model nokian wr d4 bo też uznawane są za jedne z najlepszych w Polsce, więc jako że u nas na Podlasiu śniegu jest zawsze mnóstwo to trzeba się dobrze przygotować |
| |
offline Gandalf doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline otylia inżynier
|
Wybór opon to jedno. Ja uważam że warto również rozejrzeć się za odpowiedniej jakości produktami do pielęgnacji swojego samochodu. Na szczęście na rynku można znaleźć całą masę fajnej jakości produktów. Tutaj https://www.sitpol.com.pl/adbl-we-wspolpracy- z-autonablask/ już od jakiegoś czasu zaglądam po potrzebne mi kosmetyki samochodowe. Sam link dotyczy poradnika, z którego wiadomości bardzo mi się przydały. |
| |
Gość: Disma praktykant |
|
| |
Gość: Lemes praktykant |
Uważam, że ogólnie rzecz biorąc, wybór jakichkolwiek produktów kosmetycznych może być czasem kłopotliwy, ponieważ jest tak wielu producentów, ale nie każdy z nich jest godny zaufania. Dlatego przy tej okazji jestem gotów doradzić Ci dokładnie to Rimmel Lasting Finish zawsze możesz znaleźć dobry asortyment i wybrać coś przydatnego dla siebie. |
| |
offline hannas majster
|
Czasami uszkodzenie może być tak poważne, że do wulkanizatora trzeba jechać na lawecie. Obecnie nie w każdym samochodzie znajduje się koło zapasowe. Ja właśnie byłam w takiej sytuacji i tutaj https://e-laweta.com.pl/pomoc-drogowa-siemian owice-slaskie/ znalazłam pomoc w tym zakresie. Zapisałam sobie namiar na tych fachowców bo tak naprawdę nie wiadomo kiedy znowu mogą się przydać. |
|