offline ![]() Xymena doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Grzesiek G praktykant |
Mam nową bramę, dosyć wysoką bo trochę ponad 2 metry. Chciałbym kupić do niej jakiś dobry napęd. Nie powiem, dla wygody. Nie zawsze chce mi się po ciężkim dniu wysiadać z auta i jeszcze ją otwierać, później zamykać. Jest to uciążliwe. Wolałbym zeby wyręczał mnie pilot. Myślałem o hato, ale gdzieś przeczytałem, że generalnie nie ma co stawiać na chińską jakość... może ktoś ma ten sprzęt u siebie i może powiedzieć jak jest w rzeczywistości? |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Filip majster
![]() |
Hato osobiście nie polecam bo nie jest to sprzęt jakiejś dobrej jakości. Po prostu chińszczyzna. Zresztą wystarczy sobie w internecie komentarze o tym poczytać to będziesz wiedział z czym zakup hato jest związany. Jak nie chcesz mieć problemów, a chcesz dobry sprzęt, to lepiej zainwestuj w coś innego. |
| |
![]() Gość: Paweł M praktykant |
|
| |
offline ![]() szuracz doświadczony
![]() |
Zależy gdzie się taki sprzęt kupuje i kto go montuje - ja osobiście polecam tę firmę - zobacz |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Krystian87 praktykant |
To prawda, wszystko zależy od wykonawcy. |
| |
![]() Gość: łukasz83 praktykant |
Dobra brama musi być przede wszystkim solidna, praktyczna, niedroga i mało awaryjna. Wszystkie te cechy ma NORMSTAHL. W salonie Lazur w Poznaniu polecono nam taki wybór i z perspektywy czasu mogę stwierdzić, że była to dobra decyzja. Tutaj jest kompleksowy opis tej bramy http://www.e-lazur.pl/bramy-gara%C5%BCowe/bramy-segmentowe-n ormstahl |
| |
![]() Gość: Denga praktykant |
|
| |
![]() Gość: Denga praktykant |
|
| |
![]() Gość: kjasdddsa praktykant |
Tez szukam wlasnie takiej bramy, myslicie, ze ta firma się nada, żeby zrobic brame, automatyke do niej i jeszcze widze, ze maja ogrodzenia, to ich strona www.parys-wroclaw.pl dzieki z gory za pomoc |
|
Wybór odpowiedniej bramy garażowej
«
Powrót do artykułu: Wybór odpowiedniej bramy garażowej | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Podłoga na gruncie w domu bez podpiwniczenia - jak... Liczba postów: 25 Grupa: Budowa i re...
- Zainwestować w dom czy kupić mieszkanie? Liczba postów: 33 Grupa: Budowa i re... Oba rozwiązania mają swoje zalety, wszystko zależy od twoich priorytetów. Jeśli chcesz nowoczesne mieszkanie, energooszczędne budownictwo i możliwość dostosowan...
- Brama garażowa z napędem Liczba postów: 395 Grupa: Budowa i re... Akurat tak się składa, że w kwestii wyboru dobrej i solidnej bramy garażowej możemy pomóc, zajmujemy się tym na co dzień, zobaczcie na Hemos.pl w razie pytań je...
- Jak doborze wybrać kolor elewacji domu? Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re... Szanowni Państwo, Kolor elewacji domu powinien być dobrany do kolorystyki stolarki drzwiowej i okiennej, pokrycia dachowego, otoczenia domu oraz ogrodzenia. Un...
- Elewacja domu Liczba postów: 151 Grupa: Budowa i re... Klinkier to doskonały wybór do dekoracji ścian ze względu na swoją trwałość oraz elegancję. Dzięki niemu można stworzyć unikatową przestrzeń pełną klasyki i now...