W mojej opinii na ten moment jednak najlepsza ofertę przygotował producent Braas, ponieważ trwa właśnie promocja House of Braas do końca listopada na której znajdziecie zarówno dachówki ceramiczne, cementowe, ale i blachodachówki panelowe Decra, Quadro oraz Elegance.
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Kapitan kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
Wysokiej jakości propozycje pokryć dachowych znajdziesz w ofercie Braas, który zadbał o odpowiednie zestawienie akcesoriów dachowych i możliwość skorzystania z usług ich doświadczonych certyfikowanych dekarzy. Pozdrawiam i oczywiście koniecznie daj nam znać na jakie rozwiązanie ostatecznie się zdecydowałeś w tym także systemy hydroizolacyjne ja polecam zwrócić uwagę na Icopal. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Jak nie dachówka, to może porządna blachodachówka panelowowa od Braas jak Decra i Quadro, które muszę przyznać robią ogromne wrażenie wizualne, ale i jeżeli chodzi o jakość wykonania i nałożenia powierzchni nadającej kolor i zabezpieczającej przed negatywnymi czynnikami zewnętrznymi. |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
W mojej opinii przede wszystkim dach musi być bezpieczny i dobrze wykonany. Dlatego z doświadczenia najpierw polecam zwrócić uwagę na dachówki ceramiczne Braas dodatkowo chronione przed zabrudzeniami angobą bądź glazurą. Jednocześnie będziecie mogli liczyć na dobre materiały izolacyjne i hydroizolacyjne Icopal które skutecznie ochronią go przed problemami z wilgocią. |
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
Dlatego ja jednak jestem za wyborem certyfikowanych dekarzy Braas którzy moim zdaniem są zdecydowanie najlepszą opcją jeżeli chcesz mieć piękny dach na lata i własnie bez takich problemów przy naprawach. Jednocześnie znajdziecie u nich dobrej jakości propozycje izolacji, czy także hydroizolacji Icopal na dach i fundament. |
| |
Gość: parrys praktykant |
Produkcją drewnianych gontów ciętych maszynowo zajmuje się firma https://ekodrewgroup.pl do tego mają w ofercie podbitkę dachową czy deskę podłogową. |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
Weź pod uwagę propozycje przygotowane przez producenta Braas, który posiada nie tylko dachówki oraz blachodachówki w swojej ofercie, ale również potrzebne izolacje, membrany i materiały uszczelniające z wieloletnimi gwarancjami i dobrej cenie. Poza tym jest jeszcze możliwość złapania się na 15 letnią gwarancję systemową obejmującą cały dach. |
| |
offline Adamss33 inżynier
|
Szukając konkretnych propozycji materiałów do wykonania dachu, to nie zapomnijcie o odpowiedniej hydroizolacji i tutaj w mojej opinii dobrym kierunkiem poszukiwań sa Papy w Technologii Szybki Profil SBS której struktura wewnętrzna bitumów i kauczuków SBS jest zabezpieczona przed przegrzaniem i przepaleniem. Jednocześnie w rekomendowanych układach technologicznych pozwala na udzielenie długoletnich Imiennych Gwarancji Jakości Icopal do 45 lat |
|