Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
nie ma sensu montować podwójnych drzwi jest to niewygodne
a pomiędzy drzwiami dodatkow tworzy się pudło tezonansowe
więc lepiej wymienić na jedne ale dobrze wygłuszone. Tu
mamy bardzo dobre drzwi z porty granit antywłamaniowe lu
opla plus klasy bezpiecznej. obydwie sztuki mają bardzo
dobre parametry 32-36dB wygłuszenia i nie są takie drogie
pierwsze z montażem to ~2.200 drugie ~1.800 i tu unikałbym
tańszych marek typu Gerda Delta PTZ czy temu podobne jest
to badziew za nieiwele mniejsze pieniądze, mozna się nixle
naciąć. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eliza11 doświadczony
|
|
| |
Gość: Adan praktykant |
|
| |
Gość: Dominik33 praktykant |
tak, polecam akustyczne drzwi z kmt. mieszkam tuz przy windzie na parterze więc wiecie jak tam jest, zawsze coś się dzieje. ogólnie tym sie nie przejmowałem ale teraz mam małe dziecko w domu i dlatego zdecydowaliśmy się na zmianę. Drzwi faktycznie bardzo dobrze izolują, praktycznie nic nie slychać. dodatkowo mają klasę antywłamaniową RC2. Pozdrawiam |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kajetan55 praktykant |
|
| |
Gość: Dominik33 praktykant |
@Kajetan, tak ten model. Zgodzę się, że cisza i spokój nastały po montażu tych drzwi. Na tyle na ile może być cicho z małym dzieckiem :D ale przynajmniej dżwięki z klatki wytłumione na maxa! Polecam, mój znajomy też jes zainstalował ze względu na pracę w 100% zdalną i też jest zadowolony |
| |
Gość: Tymek praktykant |
|
| |
Gość: Natan praktykant |
|
| |
Gość: MarekM8 praktykant |
|
|
Wyciszenie drzwi w bloku
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- wanna czy prysznic Liczba postów: 80 Grupa: Wykańczamy... Szukając pasującej baterii wannowej to sprawdź ofertę Sotbe https://sklep.sotbe.com/pl/c/BATERIE-WAN NOWE-Z-OBROTOWYM-PRZELACZNIKIEM/84, gdzie znajdziesz sporo w...
- Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
- Z czego parapety wewnętrzne? Liczba postów: 187 Grupa: Wykańczamy... Zakup parapetu wewnętrznego powinien być dobrze przemyślany, dlatego warto zwrócić się do renomowanego dostawcy. Pomyślcie sobie też, czy np. nie zamówić parape...
- Malowanie dachu Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... If you're thinking about refreshing your roof, choosing the right roofing works, including painting and maintenance, can make a significant difference. Just lik...
- jaka szafa? Liczba postów: 54 Grupa: Wykańczamy... Jeśli marzysz o idealnej organizacji przestrzeni w swoim domu, sprawdź ofertę szaf i garderób na wymiar wykonanych przez Megan Design https://megandesign.pl/rea...