offline Sulb89 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline marcin.k34 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline enerbau.pl fachowiec
|
|
| |
offline marcin.k34 praktykant
|
|
| |
offline DariuszKa praktykant
|
Spoko, są specjalne materiały w sklepach budowlanych do tego rodzaju spraw. Ale generalnie radzę uważać przy montażu, bo jeśli są jakieś zanieczyszczenia to i się np. zadrapiesz czy jest grzyb w domu to uwaga! Mój wujek się zaraził;/ Dopiero po tym artykule- http://www.x-mag.pl/co-warto-wiedziec-o-grzybicy/ udało się zrozumieć, że to było spowodowane grzybem na ścianach, który wcześniej powstał. Trzeba było się go najpierw pozbyć;/ |
| |
Reklamy Google | |
offline tigermateusz doświadczony
|
|
| |
offline tigermateusz doświadczony
|
[quote=enerbau.pl]Każda izolacja akustyczna powinna być
dostosowana do |
| |
Gość: karloo praktykant |
U nich www.akustyczne.eu/materialy-akustyczne/mata-w ibroizolacyjna-regupol/ można coś znaleźć w temacie. Poza tym zawsze służą poradą, bo doskonale znają się na tym co robią. U mnie zaproponowali właśnie tą matę wibroizolacyjną. Produkt się sprawdził i jestem bardzo usatysfakcjonowany. |
| |
offline Neoinstal.pl doświadczony
|
|
| |
offline czarterowyMichał praktykant
|
|
|
Wygłuszenie ścian - jak??
«
Powrót do grupy: Inteligentny dom
Ostatnio na forum
- Wentylacja mechaniczna Liczba postów: 79 Grupa: Inteligentn... Od wielu lat prowadzę własną firmę i zdaje sobie sprawe z tego jak ważna jest współpraca z najlepszymi w danej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na które...
- Ryzyko przy inteligentnym domu Liczba postów: 28 Grupa: Inteligentn... Po pierwsze żadne bajery na Wifi. Jeśli chcesz mieć Smart dom który będzie ogarniał za ciebie to wybierz jakąś kompletna opcje. Loxone lub knx ewentualnie grent...
- Budowa kominka Liczba postów: 6 Grupa: Inteligentn... Takie rzeczy jak budowa kominka to zadanie tylko i wyłącznie dla specjalisty
- Co sądzicie o automatyce w domu? Liczba postów: 165 Grupa: Inteligentn... Mądre głowy! Potrzebuję flow/noda który będzie mi priorytetyzował 2 wejścia na 1 wyjście. Mam 2 węzły z czego jeden wysyła dane co 1s a drugi w nieregularnych o...
- alarm Liczba postów: 54 Grupa: Inteligentn... A może lepiej wybrać kamery zewnętrzne z alarmem dźwiękowym i świetlnym? Fajną opcją mogą być wersje obrotowe typu zestaw 2 x orllo z12 https://orllo.pl/zestaw-...