Wykonaj samemu dekoracje ścian

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

21 sierpnia 2016, 14:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Farby ok, fajnie współgrają, ale to dekoracje ścian w postacie na przykład kamienia czy płyt betonowych dają super efekt. Można położyć np. starą cegłę, klinkieryt czy bardziej dynamiczne płyty luna 60x60cm. Możliwości aranżacyjne są ogromne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2016, 12:56

Naklejki to akurat dość nowy wynalazek. Mi się niektóre podobają, można znaleźć stylowe wersje.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2016, 19:15

Tak, ale pod warunkiem,ze naklejka jest dobrej jakości, profesjonalnie przyklejona no i motyw aranżacyjnie pasujący.

http://www.blog.decoroom.eu/

Zgłoś | Cytuj | Link

26 września 2016, 15:31

Nie mam takich zdolności, wolę kupić np tutaj https://ajzo.pl/ obraz czy plakat. Kiedyś nie ukrywam próbowałem ale rodzina oceniła negatywnie moje twórczości :D

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2016, 11:42

Ja wolę przejechać się do sklepu Ikea po coś na ścianę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 września 2016, 13:34

Szelągowska w swoich programach często ma świetne pomysły na dekorację ścian. Ja się właśnie nimi inspiruję.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2016, 19:20

Próbowałem robić jakieś wzory - nic z tego nie wyszło :P Kupiłem klinkieryt i sąsiad, który jest budowlańcem w dzień się z tym uporał. Całość w szarościach wygląda ładnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 września 2016, 15:07

Zastosowaliśmy trawertyn w płynie - www.e-travertino.com, który jest fajniejszy od fototapet. Nadaje strukturę ścianom, dzięki czemu wnętrze jest bardziej eleganckie, wytworne i można poszaleć z dodatkami.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 października 2016, 14:56

Panele drewniane na ścianę takie w formie mozaiki wyglądają genialnie, w exfloor widziałam coś takiego, mi się one osobiście bardzo podobają, właśnie widziałam w wielu inspiracjach teraz takie ściany.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2016, 12:59

A może zamiast takich paneli lepszym pomysłem będzie aranżacja ścian za pomocą betonu architektonicznego lub kamienia dekoracyjnego, co o tym sądzicie? Cenowo nie prezentuje się to drogo.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 11 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
  • Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
  • jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
  • wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
  • Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 627

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >