Już jest oczywiście po wszystkim. Tak jak pisałem skontaktowałem się z firmą Ziterm i oni zajęli się realizacją. Cała instalacja została wykonana dobrze, działa też bez zarzutów i co najważniejsze zmieścili się w czasie bo już wszystkie innego ekipy były poumawiane do wykończenia. Super i na pewno jak będę jeszcze potrzebował pomocy to również się odezwę na forum :)
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: JanekKiel praktykant |
No to super, dziękuję również w imieniu innych za odpowiedź jak to poszło u Ciebie, bo też będzie to wskazówka dla osób szukającej pomocy w podobnych realizacjach w okolicy. Ja chciałbym też zmienić źródło ciepła na pompę ciepła (bo już ogrzewanie podłogowe jest), także zobaczę co mi w tym zakresie podpowiedzą. Pozdrawiam |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Bartin praktykant |
A czy może komuś z Was wykonywali instalację solarną,
ponieważ zastanawiamy się właśnie nad dodatkowym
źródłem ciepła do naszego domku letniskowego w którym
mieszkamy praktycznie całe lato. Dni słonecznych jest
coraz więcej, więc mogłoby się to u nas całkiem dobrze
sprawdzić. |
| |
online KrzysiekS kierownik
|
Racja, dobrze mieć porządnych specjalistów w zakresie wykonawstwa instalacji w naszym nowym domu. W przypadku klimatyzacji, sanitarki, czy instalacji pompy ciepła firma Ziterm świetnie sobie radzi i jednocześnie trzymając się ustaleń Pozdrawiam i mam nadzieję, że i u Was wszystko będzie w porządku :) |
| |
Gość: Marcin D praktykant |
Ja natomiast radziłbym pozostać przy Ziterm, firma zapewniająca wysoką jakość realizacji i jednocześnie przystępną cenę. Mam nadzieję, że będą w stanie skutecznie Wam pomóc również przy wykonaniu instalacji sanitarnej, czy grzewczej. U nas ostatnie prace zamknęli trzy miesiące temu i jak na razie żadne z nieszczelności, czy spadki ciśnienia się nie pojawiły. Dziękujemy i prawdopodobnie do zobaczenia przy instalacji solarnej! |
| |
Reklamy Google | |
Gość: KarolSz praktykant |
Mam dobre zdanie na temat Ziterm i śmiało mogę ich polecić zarówno jeśli chodzi o wybór materiałów instalacyjnych jakie mają w ofercie oraz ich cen, ale i przede wszystkim w zakresie jakości wykonanych prac przy instalacji sanitarnej i grzewczej w naszym domu. Nie było kłopotów z dotrzymaniem wszystkich ustaleń, wszystko zgodnie z projektami. Udało się zmieścić w ustalonym budżecie. Prawdziwi specjaliści, którzy nie rzucają danego słowa na wiatr :) |
| |
Gość: Marek praktykant |
|
| |
Gość: Zbigniew_beskidy praktykant |
z ZITERM udało mi się spotkać w momencie podbramkowym
kiedy zdecydowałem się na zmianę sposobu montażu
wentylacji w nowo budowanym domu. Pomogli mi z adaptacją
systemu wentylacji przed wylaniem stropów, a sprawa była
pilna bo było tylko kilka dni na wdrożenie zmiany. Projekt
został wykonany akonto dalszej współpracy, która nie
była tym momencie jeszcze ustalona, ale oczywiście doszła