offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Jak najbardziej, a czasami wybór firmy w ciemno bez sprawdzenia ich doświadczenia może nieść ze sobą dużo więcej problemów niż korzyści. U nas instalację grzewczą wykonywała firma Ziterm i jak najbardziej mogę Ci ich polecić bo działają również w podanej przez Ciebie lokalizacji oraz ze względu na terminowość, dokładnie wykonaną robotę i uczciwość. A mogę to stwierdzić ponieważ byłem przy ich pracy praktycznie codziennie. Z kontaktem nie było najmniejszych problemów również zapewnili gwarancję oraz serwis w przyszłości. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
Dobrze, że jednak starasz się wcześniej poznać opinie, bo my już raz w takiej sytuacji niestety ale się przejechaliśmy (jedna z firm po otrzymaniu zaliczki już nie chciała się pokazać na budowie i sprawy ciągnęły się miesiącami). Na szczęści w przypadku instalacji grzewczej oraz wentylacji zajmowała się tym firma Ziterm. To jedni z nielicznych wykonawców, których mogę polecić. Terminowi, dokładni oraz uczciwi. Z kontaktem nie było najmniejszych problemów. To fachowcy z odpowiednimi kwalifikacjami oraz dużym doświadczeniem. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Widzę, że opinie o firmie Ziterm są naprawdę pozytywny. My w nowym roku chcemy wykonać instalację solarną i szukamy już powoli wykonawcy. Na ten moment wydają się odpowiednią firmą, szczególnie gdy widać jeszcze tak dobre wypowiedzi na ich temat. Pomimo, że nie jest to watek utworzony przeze mnie to również muszę podziękować za merytoryczne wypowiedzi :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
No to nie masz po co się zastanawiać. Jeżeli masz już propozycję firmy która naprawdę potrafi zrobić kawał dobrej roboty i co ważne zapewni gwarancję i w późniejszym okresie również jej serwis. Daj znać w temacie co i jak, bo też fajnie jeżeli będzie to dodatkowe info dla osób które się jeszcze nie zdecydowały a też szukają porady ;) |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
|
| |
Gość: Artur Kostrzewski praktykant |
|
| |
Gość: Marek346 praktykant |
|
| |
Gość: Robert P praktykant |
Mogę śmiało powiedzieć, że warto! firma z dużym stażem oraz dobrymi opiniami od klientów, bo oczywiście sam wcześniej wolałem to dokładnie sprawdzić żeby później się negatywnie nie zaskoczyć. U nas cała grzewcza i wentylacji naprawdę została wykonana porządnie, wykorzystali dobrej jakości materiały, Jak dla mnie w okolicach są b.dobrym wyborem, pewnie jeszcze w przyszłości będzie okazja, żeby ponownie skorzystać z usług ziterm. Pozdrawiam |
|
Wykonanie wentylacji mech. - Ziterm
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Jeśli macie problem z pluskwami, polecam firmę Dezinsekt. Miałam ogromny problem z tymi insektami, który przez długi czas wydawał się nie do rozwiązania. Po sko...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Również polecam https://partiez.pl/
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...
- Transport ponad gabarytowy Liczba postów: 383 Grupa: Firmy budow... Jeśli chodzi o transport - na przykład na lawecie - to bardzo dobrym rozwiązaniem będzie także pomoc drogowa, auto holowanie w Poznaniu: https://www.pomocdrogow...