Wykończenie mieszkania

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

14 stycznia 2020, 09:22

Zgadzam sie: good 0 bad

Wszystkim osobom, które rozglądają się za odpowiednimi materiałami wykończeniowymi, polecam zajrzeć na stronę https://www.olexdystrybucja.pl/ Jest to świetny dystrybutor materiałów wykończeniowych, który posiada całkiem niezłe ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 stycznia 2020, 12:10

Słyszałem wiele dobrych opinii o tym developerze https://gryfdevelopment.pl/ i sam gdyby nie fakt, że kupiłem mieszkanie w innej części miasta to bez wahania kupiłbym mieszkanie własnie od nich.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 lutego 2020, 12:25

Żeby dobrze wykończyć mieszkanie nie trzeba wcale nie wiadomo ile pieniędzy. Przede wszystkim pomysł!

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2020, 01:13

A czy posiadacie mieszkanie w Olsztynie? Jeśli tak to jego wykończenie warto powierzyć fachowcom. W moim przypadku wybór padł na [url]www.petrex-olsztyn.pl[./url] , którym zadanie te wyszlo znakomicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2020, 08:17

Moim zdaniem warto jest kupować mieszkanie od dewelopera ale nie w stanie deweloperskim, ja planuję kupić mieszkanie od Atala bo tam możesz kupić je z wykończeniem pod klucz takim jakie sobie wybierzesz

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 września 2020, 10:14

ja akurat miałam mieszkaniez urzędu Miasta. I je już wykupiłam ;) także nie musiałam kupowac od żadnego dewelopera itd. Co do wykończeń, to bardzo polecam pomslec też o dobrym osprzęcie elektrycznym jakim jest np z Ospela.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2020, 10:24

Użytkownik Gość: Kontka napisał: ja akurat miałam mieszkaniez urzędu Miasta. I je już
wykupiłam ;) także nie musiałam kupowac od żadnego
dewelopera itd. Co do wykończeń, to bardzo polecam pomslec
też o dobrym osprzęcie elektrycznym jakim jest np z
Ospela.

ja np zawsze czymś inspiruje sięz ich profiku na fb ;) fajne są filmiki też od nich, jak np Ariaradzi ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

29 września 2020, 12:52

Zaczynam się już wprowadzać, mimo że mieszkanie nie jest jeszcze wykończone

Zgłoś | Cytuj | Link

7 października 2020, 11:18

Ja ze swojej strony polecam zapoznać się z oferta firmy wykanczaniewnetrz-grzelarczyk.pl. Firma oferuję bardzo przystępne ceny i naprawdę robią dobra i dokładną robote.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 października 2020, 09:29

Warto zwrócisz uwagę na wspomniany osprzęt. takie rzeczy tez jak puszki czy transformatory. Jesli chodzi o osprzęt to w ogóle ospel ma go bardzo dobry.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
◂  1 2

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Skup złomu Liczba postów: 157 Grupa: Trudne tema... Polecam też skup katalizatorów Chrzanów, gdzie sprzedacie taki element w dobrej cenie i to nawet jeśli jest on już całkowicie zużyty i nie nadaje się do założen...
  • Auto na okres naprawy szkody Liczba postów: 41 Grupa: Trudne tema... Ja również otrzymałem samochód zastępczy na czas naprawy mojego pojazdu. Auto było utrzymane w bardzo dobrym stanie technicznym i wizualnym. Możesz sprawdzić of...
  • Naprawa samochodu Liczba postów: 217 Grupa: Trudne tema... Może komuś pomogę, bo ja naprawdę straciłem sporo czasu jeżdżąc po różnych firmach... do sedna, w Sprinterze 2019 padło AdBlue, w 2 firmach robiłem ale problem....
  • Mechanika samochodowa Lublin Liczba postów: 6 Grupa: Trudne tema... Auto Centrum lublin zajmuje się mechaniką samochodową Lublinie na ulicy Inżynierska 12. Ponad 20 doświadczenia w branży: http://autocentrumlublin.com/ - mecha...
  • Biuro rachunkowe online Liczba postów: 97 Grupa: Trudne tema... Dużo fajnych firm tu wrzuciliście, więc również podzielę się pewnym znaleziskiem. Ostatnio znalazłem bardzo fajną usługę, która może pomóc wielu przedsiębiorcom...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19454 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >