offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Bastille praktykant |
przede wszytskim patrzy się na jakosc okien , a te zazwyczaj są drozsze , co jest rzecza oczywistą . Jak ja mam coś kupować , to wolę to kupić porządne ,a nie potem się zastawiać co jak mam zrobic oknami , bo sie okazuje ,ze sa nieszczelne . A okna , które ostatnio tez wymieniałam , zakupiłam poprez firme carpenter.com.pl . terminowość wykonywanych usług , i co ważne , czesto sa tu promocje |
| |
Reklamy Google | |
offline pawel6578 praktykant
|
Na Twoim miejscu bym sie nie zastanawiał i wymienił je jak najszybciej. Ja w mieszkaniu mam stąd http://www.oknowro.pl/ i jestem mega zadowolony :) wzieli montaż na siebie i widać ze solidnie sie do tego zabrali. Sądzę że musisz iść w jakość i wtedy bedziesz miał spokój na lata :) |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Gość: mantra praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mantra praktykant |
|
| |
offline remik888 praktykant
|
|
| |
Gość: Wojteczek praktykant |
ja miałem jeszcze w swoim starym do domu miałem takie drewniane okna ;) jeszcze z czasu prlu ;D . w koncu miałem uzbierane pieniądze i zamówiłem okna z profili Veka od carpenter.com.pl. miałem do tego montaż , wszystko profesjonalnie wykonane . Bardzo dużym plusem równiez tego sklepu jest zobaczenie na zywo stolarki okiennej |
| |
offline wiktwikt75 majster
|
My jak robiliśmy remont mszkania ktore było na 3 piętrze to wynajelismy tai zmyślny rękaw do gruzu i innych odpadów z http://www.sawogruz.pl/. Bardzo dobrze że to zamowilismy bo kto by to znosił z 3 piętra. |
| |
offline e-rzecznik Knauf Therm fachowiec
|
Nawet najlepsze termicznie okno jeżeli zostanie
nieprawidłowo zainstalowane, nie spełni swojego zadania
związanego z oszczędnościa energii. Dlatego ważne jest
aby montaż okna został wykonany zgodnie z najnowszymi
wytycznymi dla domów energooszczędych - montaz okna w
warstwie izolacyjnej. Schemat takiego rozwiązania jest
dostępny pod adresem http://knauf-industries.pl/program,showroom,s
tyropiany-zastosowania.html |
|
Wymiana okien plastikowych na nowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...