Co do odpadów budowlanych to my zamawialiśmy kontener po remoncie z tej firmy www.sinoma.pl. Wszystko super i szybko oraz na najwyższym poziomie.
offline pawlowskip inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Basiulka praktykant |
Jak ktoś chce wymienić okna i jest z okolic Bydgoszczy , to bardzo dobrym wyborem jest firma carpenter . Przede wszytskim są tutaj częste promocje , więc można kupic okna w dużo rozsądniejszej cenie niż w innych salonach .Przede wszytskim jest tutaj możliwość zobaczenia na żywo stolarki okiennej co jest kolejnym plusem ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline AdrianPudlo inżynier
|
Nie wydaje mi się, by opłacało się "naprawiać" stare okna. Zdecydowanie jestem za wymianą na nowe, bo wtedy będziesz mieć pewność, że faktycznie poprawi się termika mieszkania. Wybierz okna z niskim współczynnikiem przenikania ciepło - nie muszą być najdroższej firmy. No i nie zapomnij o profilach podokiennych, bo to też ważne. Ja polecam - firmy Klinar - bo mam je u siebie i jestem zadowolony. |
| |
Gość: Pablo praktykant |
eee naprawa starych okien niebardzo . Tak jak adrainpudlo , również zainwestowałbym w nowe . Ja miałem plastikowe , a wymieniłem na drewniane , również korzystając z firmy carpenter z bydgoszczy . skorzystałem z ich usług dlatego chociażby ,ze jest tu możliwośc nieodpłatnego i niezobowiązującego pomiaru w przypadku zakupu z montażem. poza tym firma współpracuje bezpośrednio z producentami ;) |
| |
offline Jacek90 majster
|
Wszystko zależy co chcemy osiągnąć. Jeżeli myślimy o oknach ciepłych i przy wymianie chcemy ograniczyć rachunki to chyba lepszym wyborem będą konstrukcje wielokomorowe jak w oknach pcv. Przykładowo Oknoplast ma profile aż 7-mio komorowe, z wkłądką z aerożelu i pianki poliureatanowej. Do tego odpowiedni pakiet szyb (trójkomorowy) i mamy bardzo ciepłe okna. Skoro powyżej mowa o Bydgoszczy to wyróżniony salon Oknoplastu to Sampre na Fordońskiej. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marekmarecki praktykant |
|
| |
Gość: WalecznyWaldemar praktykant |
|
| |
Gość: Ungi praktykant |
Ja w temacie, nie chce zaczynać nowego bo mam właściwie takie same pytanie. Mam stare okna plastikowe i potrzebuje je wreszcie wymienić bo przy tych mrozach mam przeciąg nawet jak zamknięte okna są w domu. Na jakie okna najlepiej zmienić? Macie jakichś faworytów? Potrzebuje żeby nie wiało i w sumie tyle. Nie mam jakiś wielkich oczekiwań |
| |
Gość: Raider praktykant |
|
| |
Gość: Ungi praktykant |
|
|