Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸
Gość: romek111 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: zegaradept praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline karola12 kierownik
|
Polecam okna firmy Drutex, które można kupić chociażby w strzyżowskim Instaltechu - polecam tą firmę, bo doradzą jak nikt inny: http://instaltech24.pl |
| |
Gość: wagabunda praktykant |
|
| |
Gość: JanekRudawski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mirkos29 praktykant |
|
| |
Gość: maslany34 praktykant |
Jesli szukasz firmy gdzieś w okolicach łodzi to polecam Ci drutex, mają oddziały chyba w kazdym województwie w Polsce i w wielu miastach. Ze swojej strony mogę Ci dac recenzję modelu iglo 5 classic, bo takie posiadam wlasnie od nich. Jestem naprawdę zadowolony, oprócz tego,że dużo opcja kolorystyczna (a ja potrzebowalem wlasnie czegos niestandardowego), to dobra akustyka i szczelność, masz pewnośc, że gdy napalisz w piecu, to połowa ciepła nie ucieknie Ci przez okna. W ogóle maja duzy wybor nie tylko okien pvc z tego co widzialem. Ja sie jeszcze zastanawiam nad roletami zewnetrznymi. |
| |
offline Stefan68 doświadczony
|
|
| |
Gość: JanekRudawski praktykant |
|
| |
Gość: mirkos29 praktykant |
Kiedyś czytałem, że przy starym nieocieplonym domu trzeba było położyć około 24cm styropianu (to jest ultra dużo!) ale dostępne są teraz nowe, wydajniejsze ocieplenia, których wystarczy tylko(!) kilkanaście cm. W każdym razie na samym ociepleniu się nie kończy. Ale jeśli chcesz dom pasywny to albo robisz go tak cały, albo w ogóle. W każdym razie wtedy Winergetic Premium Passive to dobry wybór. |
|
Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 4 5 6 7 8 ▸ ▸▸