A czy te nowe okna zawierają dźwignie antypaniczne?
Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
offline heniutek doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline melka124 praktykant
|
Jak szukacie fajnych i sprawdzonych okien, to polecam te z Wrocławia. Takie okna Wrocław dostępna są w sprzedaży. My z mężem właśnie mamy je zamiar kupić, a polecił nam je fachowiec, który się na tym zna. Tylko nie możemy się z mężem zdecydować , czy chcemy mieć okna PCV, a czy może lepiej wybrać te drewniane? Jakie Wy macie okna? |
| |
Reklamy Google | |
offline Stefan68 doświadczony
|
|
| |
offline Jacek33 doświadczony
|
|
| |
Gość: Ogien praktykant |
Tych mechanizmów (jak dodatkowe okucia) jest dość sporo. W moich oknach winergetic mam okucia Maco Design (jak ktoś ogarnia temat minimalnie to nie muszę mu tłumaczyć że to dobrze). Poza tym polecam jednak trochę zainwestować w coś ponadto, na przykład kontaktrony. Na razie widzieliśmy je w akcji tylko w salonie (zademonstrowali nam ich działanie) ale mam nadzieję, że w razie czego też pomogą. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Yeomain praktykant |
|
| |
Wydaje mi się, że nie ma, chociaż nie jestem ekspertem. Ja miałem tak że rozmawiałem w salonie Oknoplastu ze sprzedawcą i on mi po prostu zaproponował, pokazał jak to działa, przedstawił wstępny koszt... Po zastanowieniu na spokojnie w domu i ogarnięciu wszystkich kosztów plus minus stwierdziłem, że jednak na bezpieczeństwie się nie powinno oszczędzać i mamy |
| |
Gość: 2krotny praktykant |
|
| |
|
| |
offline mrozekmrozek majster
|
|
|
Stron: 12 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸