Gość: Rafau praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline dorotas doświadczony
|
Kantory internetowe są zdecydowanie lepsze od tych stacjonarnych. Ważne jest jednak, by korzystać z zaufanych stron. Zerknij sobie na https://ekantor.pl/ Z nimi możesz być pewny o swoje pieniądze, bo to znana marka, istniejąca od kilku lat na rynku. Ze względu na to, że mają atrakcyjne kursy, zyskasz nawet do 10%. Ich pracownicy są dostępni dla klienta przez całą dobę. |
| |
Reklamy Google | |
offline Malezi majster
|
Ja sporo oszczędzam odkąd korzystam z serwisu Gieldawalut, będącego połączeniem kantoru i platformy społecznościowej, co oznacza, że mogę walutę wymienić w dwóch wariantach. Nawet w tym kantorowym-natychmiastowa wymiana- bardzo się opłaca, kursy zbliżone do rynkowych tak mocno, że na pierwszy rzut oka nie widać różnicy, a koszt nigdy nie przekracza 0,2%. |
| |
offline Mariano85 praktykant
|
Masz racje walutomat jest dobrą opcją dla osób mieszkających w Polsce ale jest wielu Polaków w UK, którzy potrzebują przelać gotówkę do kraju. Kantor odpada bo musieliby wziąć pieniądze i wymienić w kantorze w PL. Banki mają wysoki prowizje, dlatego najlepiej skorzystać z firm, które zajmują się przelewami Z UK do Polski jak https://klik-24.com/ |
| |
offline Mariano85 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline darekwojtkowicz majster
|
Dla mnie kantory internetowe też są lepszą opcją, niż kantory stacjonarne. Przede wszystkim to ogromna wygoda, a do tego można zaoszczędzić - nie tylko czas, ale i pieniądze. Ze swojej strony mogę polecić kantor.pl - platforma jest bardzo łatwa w obsłudze, gwarantuje bezpieczeństwo i szybki czas przelewu. Warto sprawdzić |
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
Gość: mirek32 praktykant |
|
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
|
| |
offline Olszan doświadczony
|
Jeżeli chodzi o wymianę walut, to ja najczęściej wykorzystuję do tego celu kantor online Cinkciarz. Za jego pośrednictwem mogę w bezpieczny oraz szybki sposób przeprowadzać transakcje walutowe. Dużą zaletą tego kantoru jest też możliwość opłacania transakcji za pomocą wielu wygodnych metod płatności. Polecam wszystkim kantor Cinkciarz. Wymiana walut jest tutaj zawsze prosta i bezproblemowa. |
|
Wymiana walut online?
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Gry komputerowe Liczba postów: 114 Grupa: Trudne tema... Macierze Dell dostępne na stronie macierz Dell oferują zaawansowane technologie deduplikacji i kompresji danych. Dzięki nim możliwe jest optymalne zarządzanie p...
- Jaki prawnik od rozwodów w Katowicach? Liczba postów: 34 Grupa: Trudne tema... Cześć, nie jest mi łatwo o tym pisać, ale zaczynam proces rozwodowy i szukam dobrego prawnika w Warszawie, który pomoże mi zarówno w kwestiach rozwodu, jak i po...
- Akumulatory Liczba postów: 25 Grupa: Trudne tema... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli szukacie doradztwa w zakresie ochrony środowiska lub szukacie sprawdzonego skupu a...
- Korekcja wzroku Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Cześć wszystkim! Mam wadę wzroku -5 i coraz częściej myślę o laserowej korekcji. Znalazłem klinikę https://blikpol.pl/ i jestem ciekawy, czy ktoś z Was korzysta...
- Panele dachowe czy dachówka Liczba postów: 2 Grupa: Trudne tema... Miałem ten sam dylemat. W końcu wybrałem panele dachowe, bo dachówka była znacznie droższa, a ja nie miałem aż takiego budżetu. Panele dobrze się trzymają, łatw...