offline Klark1985 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Photo Assignment praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: don kubalone praktykant |
Też ostatnio wymienialiśmy drzwi wejściowe. Postanowiliśmy zrobić podmianę na nowe, wewnątrzlokalowe z oferty Pendragon https://www.pendragon.pl . Jesteśmy niezmiernie zadowoleni z tego wyboru, który reprezentuje wysoką jakość po ekstra cenie. |
| |
Gość: dswe praktykant |
Jeżeli szykujecie się do wymiany drzwi wewnętrznych to musicie się rozejrzeć za dobrą firmą, która zajmuje się sprzedażą drzwi. W Szczecinie swoją siedzibę ma www.kupokna.eu Polecam wam zapoznać się z ich ofertą. |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
Don kubalone - przeciętny śmiertelnik takie drzwi zna pod nazwą "drzwi wewnętrzne", a nie wewnątrzlokalowe (choć to poprawna ich nazwa). Poza tym nie piszesz jakie drzwi masz zamontowane, tylko podajesz sklep gdzie kupiłeś. Poza tym z tych firm jakie są w ofercie to dla mnie największą jakością odznaczą się Porty i to w zasadzie tyle. Szkoda że nie ma tam mocniejszych marek jak Invado czy Erkado. Tamte firmy mają w ofercie coś tańszego i coś o znacznie lepszej jakości jak niektóre z wymienionych na tej stronie. Ale każdy sprzedaje to co sprzedaje. |
| |
Reklamy Google | |
offline Hemos.pl doświadczony
|
Zasadnicza sprawa: każdy kupuje taki model drzwi na jaki
pozwala mu budżet i od tego zacznijmy,a druga kwestia to
nasz własny gust. Warto wybrać drzwi które nam się
podobają oraz z których będziemy zadowoleni. Sama firma
nie ma aż tak dużego znaczenia, liczy się faktyczna
jakość. |
| |
offline irma22 praktykant
|
Bardzo duże znaczenie ma to czy potrzebujemy drzwi w klatce
schodowej czy bezpośrednio z dworu w domku
jednorodzinnego... |
Ten post był edytowany przez irma22 dnia: 22 grudnia 2018, 18:45 | |
| |
offline mazwoj fachowiec
|
W 99% to kwestia złego montażu lub złego doboru drzwi jak ktoś na siłę montuje drzwi wewnątrzklatkowe jako wejściowe do domu. Jako przejście z np. garażu do domu takie drzwi sprawdzą się wystarczająco. W garażu nie ma ujemnych temperatur, w domu są dodatnie. Nawet konstrukcje z MDFu i płyt np. Herse z płytą Homalight wystarczy w takim miejscu. Montowałem kilkukrotnie takie drzwi aby oddzielić 2 strefy wentylacji - mechanicznej w domu i grawitacyjnej w części technicznej (garaż / kotłownia itp). Wystarczyło dać uszczelkę opadającą za parę złotych i wystarczyło. |
| |
Gość: numbiris praktykant |
Warto rozejrzeć się za ciekawymi drzwiami, które będą swoim stylem przyciągać wzrok. Osobiście polecam wam skontaktować się z firmą www.hoton.pl Oni zajmują się projektowaniem ekskluzywnych materiałów wykończeniowych, w tym drzwi. |
| |
offline Thompen praktykant
|
|
|
Wymiana drzwi wewnętrznych
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...