Wymiana drzwi wewnętrznych

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

24 stycznia 2019, 09:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli drzwi z DRE to ekskluzywny materiał wykończeniowy to ja mogę mianować się Rockefellerem. Nie to abym miał coś do drzwi z DRE, ale są one tak powszechne jak Erkado czy Porta więc nie można tu mówić o ekskluzywności. Jakość tych trzech firm jest na bardzo wysokim poziomie, ale nie są to drzwi unikatowe. To drzwi dla każdego kto chce mieć coś ładnego i porządnego i to nie za miliony monet.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 kwietnia 2021, 01:53

Jakiej firmy macie drzwi co polecicie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2021, 13:06

Pytanie na czym Ci zależy. Czy mają to być drzwi drewniane? Tu np. polecę CALa, Stolpaw lub nawet jakiegoś porządnego lokalnego stolarza.
Jeśli mają to być drzwi sporo tańsze to może MDFy ramowe czyli drzwi z Erkado, DRE, Porty. Sporo zależy od budżetu jaki chcesz na drzwi przeznaczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
  • jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 495

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >