Wymiana okien: jakie okna do domu wybrać

« Powrót do artykułu: Wymiana okien: jakie okna do... | « Powrót do grupy: Budowa i remont

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

6 listopada 2018, 09:50

Zgadzam sie: good 0 bad

Okna PCV są najpraktyczniejszym rozwiązaniem, które dodatkowo jest bardzo atrakcyjne cenowo. Jeżeli poszukujecie odpowiedniej firmy, która zajmuje się produkcją okien PCV to zajrzyjcie na stronę www.wesa.pl Jest to świetny producent okien z Szczecina.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 grudnia 2018, 13:38

Jeżeli potrzebujecie okien o niestandardowych wymiarach lub takich, które są wysokiej jakości to skontaktujcie się z firmą www.magnat.info.pl Zajmują się stolarką PCV i są w tym naprawdę dobrzy. Ich siedziba znajduje się w Inowrocławiu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 grudnia 2018, 10:52

Obecnie okna drewniane i plastikowe mają podobne parametry, nawet wygląd, różnią się głównie ceną, na korzyść plastikowych. Co do producenta, to okna Drutex, zwłaszcza z PVC maja dobrą renomę, myślę, że się nadadzą.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2019, 13:40

Ja mogę polecić dobra firmę z BROS z Buku k. Poznania. Firma BROS jest cenionym producentem okien plastikowych i drzwi PCV , rolet zewnętrznych a nawet bramy garażowe. My mamy od nich okna ale też szykujemy się do zamontowania rolet zewnętrznych.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2019, 11:40

Rozważcie okna energoszczędne PVC. Są trochę droższe niż zwykłe PVC, ale jednak szybko to się zwróci. Utrata energii ciepła w domu będzie dużo mniejsza, więc i grzać tak nie będzie trzeba co przełoży się na rachunki za ogrzewanie czy też ilosć zużytego opału. Drutex ma takie okna z serii IGLO Energy Classic, zobaczcie sobie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 stycznia 2019, 12:06

Moim zdaniem bardzo dobrym wyborem są właśnie okna PCV. Niedawno sam wymieniałem u siebie okna i także szukałem jakiegoś dobrego i solidnego rozwiązania. Zrobiłem spore rozeznanie w rynku firm zajmujących się tematem okien i okazało się, że tak na prawdę Tylko Tylka www.tylka.pl okna Zakopane oferują dokładnie to co mnie interesuje. Dodatkowo firma ma 29 lat doświadczenia na rynku, co moim zdaniem jest ogromnym atutem i na prawdę warto jest przyjrzeć się ich ofercie

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lutego 2019, 12:05

Parametrami okna plastikowe, drewniane i aluminiowe niewiele się różnią, także kierowałbym się raczej cenami, a najtańsze są jednak okna z PVC. Z Drutex sprawdzą się idealnie, są energooszczędne i mają nowoczesny design - co nowsze modele można sobie obejrzeć na https://www.drutex.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2019, 07:25

Teraz każdy kupuje plastikowe. Niby drewniane lepsze, ale o ile droższe!

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lutego 2019, 14:12

A jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na zakup okien? Bo w zasadzie od tego trzeba zacząć i czekamy na dodatkowe szczegóły, dopiero wtedy doradzimy i pomożemy w wyborze konkretnego profilu.

Sklep.NeronPila.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

20 marca 2019, 21:05

U siebie mamy drewniane.. Może i fakt - są droższe niż PCV, ale wizualnie nadrabiają to wszystko. Co do firmy to u nas jest Drutex. Szczelne, dobrze wykonane. Ja tam nie mam żadnych uwag.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 6 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 402

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >