Okna PCV są najpraktyczniejszym rozwiązaniem, które dodatkowo jest bardzo atrakcyjne cenowo. Jeżeli poszukujecie odpowiedniej firmy, która zajmuje się produkcją okien PCV to zajrzyjcie na stronę www.wesa.pl Jest to świetny producent okien z Szczecina.
Gość: viloi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: krimer praktykant |
Jeżeli potrzebujecie okien o niestandardowych wymiarach lub takich, które są wysokiej jakości to skontaktujcie się z firmą www.magnat.info.pl Zajmują się stolarką PCV i są w tym naprawdę dobrzy. Ich siedziba znajduje się w Inowrocławiu. |
| |
Reklamy Google | |
offline ignacyy91 inżynier
|
|
| |
offline Bata75Bata75 inżynier
|
|
| |
offline Heniu543 kierownik
|
Rozważcie okna energoszczędne PVC. Są trochę droższe niż zwykłe PVC, ale jednak szybko to się zwróci. Utrata energii ciepła w domu będzie dużo mniejsza, więc i grzać tak nie będzie trzeba co przełoży się na rachunki za ogrzewanie czy też ilosć zużytego opału. Drutex ma takie okna z serii IGLO Energy Classic, zobaczcie sobie. |
| |
Reklamy Google | |
offline Mesohy inżynier
|
Moim zdaniem bardzo dobrym wyborem są właśnie okna PCV. Niedawno sam wymieniałem u siebie okna i także szukałem jakiegoś dobrego i solidnego rozwiązania. Zrobiłem spore rozeznanie w rynku firm zajmujących się tematem okien i okazało się, że tak na prawdę Tylko Tylka www.tylka.pl okna Zakopane oferują dokładnie to co mnie interesuje. Dodatkowo firma ma 29 lat doświadczenia na rynku, co moim zdaniem jest ogromnym atutem i na prawdę warto jest przyjrzeć się ich ofercie |
| |
offline paatryk190 inżynier
|
Parametrami okna plastikowe, drewniane i aluminiowe niewiele się różnią, także kierowałbym się raczej cenami, a najtańsze są jednak okna z PVC. Z Drutex sprawdzą się idealnie, są energooszczędne i mają nowoczesny design - co nowsze modele można sobie obejrzeć na https://www.drutex.pl |
| |
offline pozytywka fachowiec
|
|
| |
offline Sklep.NeronPila.pl majster
|
|
| |
Gość: mallensa32 praktykant |
|
|