To nie jest wcale takie łatwe zadanie jeżeli rzeczywiście chcemy mieć odpowiednią wiedzę na temat wyboru odpowiedniej jakości okien na lata. Osobiście nie nastawiałbym się tylko na jednego producenta, ponieważ też nie każdy ma odpowiedni budżet. Natomiast ze swojej strony śmiało mogę polecić Ci abyś również zajrzał do oferty firmy Domega która moim zdaniem jest jedną z lepszych opcji w Poznaniu, która na pewno pomoże Ci w ich odpowiednim doborze i do tego zajmie się również całym montażem w określonym terminie. U nas wybór padł na okna PCV OknoPlast ale tak jak mówię każdy ma inne potrzeby więc warto podejść do tego indywidualnie
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Ekomar.com.pl inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: blaster praktykant |
My zrobiliśmy podmiankę na okna Jachimczak http://oknajachimczak.com/ a dokładnie typ Pagen. Nie ulega wątpliwości, iż wybór ten był dokładnie tym za czym rozglądałem się od dłuższego czasu. Charakteryzuje je estetyka i energooszczędność. |
| |
offline MBM.org.pl inżynier
|
|
| |
offline marek84 majster
|
Nie mam pewności, czy tanie okna PCV są dobrym wyborem. Nawet jeśli ekipa montażowa je dobrze wstawi i wyreguluje, to po jakimś czasie mogą wymagać kolejnej regulacji. Różnica w cenie wynika z zastosowania tańszych, słabszych okuć i wzmocnień, nie może tu być mowy o stabilności i trwałości. Ja zawsze powtarzam, że lepiej na początku nieco więcej zainwestować, żeby potem wyciągnąć więcej korzyści, a okna to akurat ważny element, bo od niego zależy energooszczędność domu i bezpieczeństwo. Do najlepszych i najsolidniejszych na rynku należą okna Schuco, na Dolnym Śląsku produkowane choćby przez podwrocławski Empol czy Matplast z Nowej Rudy. |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: okart praktykant |
Warto rozejrzeć się za firmą, która oferuje solidne i eleganckie okna. Ja tak trafiłem na świetną firmę z Inowrocławia. Polecam wam zapoznać się z ofertą www.magnat.info.pl Okna przez nich wykonywane świetnie się prezentują. |
| |
Gość: tomula33 praktykant |
Super sprawą są teraz te przeszklone domy, jak akwaria. Ja też zdecydowałem się na otwarcie jednej strony domu żeby wpuścić więcej światła. Jeżeli ktoś się zastanawia, to firma Mini Żurawie ma bardzo bogatą ofertę maszyn montujących takie wielkie szyby. idzie to zadziwiająco sprawnie i już sam montaż wygląda jak kadr z filmu ;) |
| |
Gość: kamilrog praktykant |
|
| |
Gość: fitness2 praktykant |
Przy okazji wymiany okien, postanowiliśmy o zamianie szyb. A te, w znakomitej jakości wstawili dla nas www.diamentsc.pl |
|