Wymieniać drzwi czy nie?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

10 czerwca 2011, 23:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,

takich drzwi na pewno bym do piwnicy nie zamontował, chociażby ze względu na cenę i wygląd. Są w cenie drzwi zewnętrznych i rzucają się w oczy. Pewnie są dobre, ale na pewno nie do piwnicy. Jeśli mogłyby to być drzwi metalowe to raczej zwykłe szare, czy białe, tak żeby nie rzucały się w oczy.

Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 marca 2012, 13:59

Wydaje mi się, że dobrym rozwiązaniem są drzwi wzmocnione blachą aluminiową. Mają one tradycyjny wygląd, a do tego nie są tak podatne na wchłanianie wilgoci.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2012, 15:17

Z jednej strony tak,ale z drugiej w zależności od posiadanego budżetu- lepiej po prostu kupić drzwi antywłamaniowe,solidnej firmy,takie które posłużą nam przez lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 lipca 2012, 18:34

Trzeba wymienić takie drzwi , niestety .

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 19:25

Musisz wymienić, jeśli chcesz tam trzymać jakieś wartościowe rzeczy ;) Lub nie chcesz by zamieszkali tam bezdomni. Po za tym też zwróć uwagę na okna, czy są anty włamaniowe? Polecam ciekawy poradnik o oknach w piwnicy http://www.okna-pasywne.pl/poradnik/jakie-okn a-do-piwnicy , wielu z nas skupia sie na drzwiach, a włamy są często właśnie przez okna. Podobnie jak tą drogą mogą się dostać tam nieproszone zwierzątka :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2015, 08:38

Najlepiej wymienić i mieć pewność, że masz coś pewnego.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2015, 16:39

Wymiana będzie zdecydowanie dobrym rozwiązaniem.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2015, 11:22

Witam Wszystkich Użytkowników na forum. jeżeli chodzi o kupno nowych drzwi,to mamy niezbędne doświadczenie w tej kwestii,więc z chęcią pomożemy i doradzimy,teraz znajdziecie u nas kilka ciekawych promocji,zobaczcie na KupujDrzwi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2015, 18:49

Całkiem przyjemna strona i oferta. Macie drzwi na stanie? Np. Termo Prestige, albo coś Mar-tom 72?

Zgłoś | Cytuj | Link

3 listopada 2015, 10:21

też myślę,że można wymienić, istnieje wiele firm, chociażby http://www.salon.makra-met.com.pl/index.php/d rzwi/drzwi-zewnetrzne które oferują profesjonalny montaż drzwi antywłamaniowe i ppoż. mają także w ofercie. U nas wymieniali - sprawnie poszło a same drzwi trzymają się perfekto.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 14 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 229

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >