Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

4 października 2015, 21:17

Zgadzam sie: good 0 bad

Zalezy, jeżeli jest to sprzet na jednorazowa akcje to jak najbardziej nie ma sensu go wtedy kupowac, jeżeli szukacie dobrej firmy w tym temacie to polecam www.pl-kraz.pl już wyprobowana przeze mnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 21:29

Dokladnie tak jak mowia wyzej, tez byłem kiedys zmuszony do wypożyczenia sprzętu i powiem szczerze, ze nie zaluje, caly sprzet Bralem od tej firmy www.cm-construction.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 października 2015, 21:51

Na pewno oplaca się w pojedynczych sytuacjach, sam kiedys w takiej byłem i skorzystałem z oferty firmy www.cm-construction.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2015, 21:51

Na pewno oplaca się w pojedynczych sytuacjach, sam kiedys w takiej byłem i skorzystałem z oferty firmy www.cm-construction.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2015, 12:32

jeśli są to sytuacje sporadyczne to przecież korzystniej jest wypożyczyć sprzęt niż go kupować. Ja do tej pory wynajmowałem rusztowania od www.novarent.pl i nie miałem żadnych problemów. Firma solidna, rusztowania mocne i dobrej jakości a i cenowo bardzo przyzwoicie. Każdemu kto potrzebuje rusztowań polecam tę firmę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2015, 09:44

Tak, wynajem sprzętu budowlanego zdecydowanie opłaca się dla kogoś, kto wykonuje jednorazowe prace budowlane. Ja jako osoba, która np. potrzebuje dźwigu lub żurawia budowlanego, nie kupię go do jednorazowej inwestycji. Logicznym jest, że wole go wynająć, znam kilka firm, które oferują tego typu usługi, ale najczęściej zdarzało mi się korzystać z http://maeda.pl/oferta/wynajem/

Zgłoś | Cytuj | Link

5 listopada 2015, 19:02

Bardzo chwalę sobie to, że w razie gdy potrzebuję duży i ciężki sprzęt budowlany to dzwonię i mogę go wypożyczyć z www.ramirent.pl, to bardzo przydatne szczególnie w dużych inwestycjach. Wynajem nie kosztuje mnie tyle samo co kupno a jednocześnie mam dostęp do nowoczesnego i sprawnego sprzętu budowlanego, na którym pracują specjaliści.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2015, 23:18

rowniez moge polecic firme www.cm-construction.pl ze znajomym prowadzimy maly biznes i wynajecie sprzetu to bylo jedyne rozwiazanie, jak najbardziej oplacalo sie!

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2015, 23:19

pewnie, ze sie oplaca jezeli masz jakies jednorazowe zlecenie to lepiej wypozyczyc ten sprzet z miejsc jak np to www.cm-construction.pl sam tak robilem w mojej firmie

Zgłoś | Cytuj | Link

25 listopada 2015, 06:00

Oczywiście, że wynajem sprzętu budowlanego się opłaca. Na krótki czy dłuższy okres budowy warto wynająć sprzęt budowlany np. mini żurawia od www.madea.pl. Wynajem sprzętu pomoże w wykonaniu konkretnych prac budowlanych. Wypożyczałem w ostatnich miesiącach kilkuktornie mini żurawie i przestałem już liczyć ile udało mi się dzięki temu zaoszczędzić.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 451

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >