Zalezy, jeżeli jest to sprzet na jednorazowa akcje to jak najbardziej nie ma sensu go wtedy kupowac, jeżeli szukacie dobrej firmy w tym temacie to polecam www.pl-kraz.pl już wyprobowana przeze mnie
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸
Gość: dwqdwqdqw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dwqdqw praktykant |
Dokladnie tak jak mowia wyzej, tez byłem kiedys zmuszony do wypożyczenia sprzętu i powiem szczerze, ze nie zaluje, caly sprzet Bralem od tej firmy www.cm-construction.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ddwqdwqd praktykant |
|
| |
Gość: ddwqdwqd praktykant |
|
| |
Gość: janek.l praktykant |
jeśli są to sytuacje sporadyczne to przecież korzystniej jest wypożyczyć sprzęt niż go kupować. Ja do tej pory wynajmowałem rusztowania od www.novarent.pl i nie miałem żadnych problemów. Firma solidna, rusztowania mocne i dobrej jakości a i cenowo bardzo przyzwoicie. Każdemu kto potrzebuje rusztowań polecam tę firmę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Radosław Klawi praktykant |
Tak, wynajem sprzętu budowlanego zdecydowanie opłaca się dla kogoś, kto wykonuje jednorazowe prace budowlane. Ja jako osoba, która np. potrzebuje dźwigu lub żurawia budowlanego, nie kupię go do jednorazowej inwestycji. Logicznym jest, że wole go wynająć, znam kilka firm, które oferują tego typu usługi, ale najczęściej zdarzało mi się korzystać z http://maeda.pl/oferta/wynajem/ |
| |
Gość: Radossez praktykant |
Bardzo chwalę sobie to, że w razie gdy potrzebuję duży i ciężki sprzęt budowlany to dzwonię i mogę go wypożyczyć z www.ramirent.pl, to bardzo przydatne szczególnie w dużych inwestycjach. Wynajem nie kosztuje mnie tyle samo co kupno a jednocześnie mam dostęp do nowoczesnego i sprawnego sprzętu budowlanego, na którym pracują specjaliści. |
| |
Gość: wqcqwdwq praktykant |
|
| |
Gość: dqwfqw praktykant |
|
| |
Gość: Roman Deczer praktykant |
Oczywiście, że wynajem sprzętu budowlanego się opłaca. Na krótki czy dłuższy okres budowy warto wynająć sprzęt budowlany np. mini żurawia od www.madea.pl. Wynajem sprzętu pomoże w wykonaniu konkretnych prac budowlanych. Wypożyczałem w ostatnich miesiącach kilkuktornie mini żurawie i przestałem już liczyć ile udało mi się dzięki temu zaoszczędzić. |
|
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 9 10 11 12 13 ▸ ▸▸