Wiadomo każdy wolałby uniknąć takiego sprzętu u siebie
na placu jak: podnośnik koszowy, dźwig, koparka..., ale
czasami się niestety to nie udaje!
Firm oferujących tego typu usługi dla osób indywidualnych
jest jak na lekarstwo. Ta uniwersal z Olkusza taki sprzęt
posiada w rozsądnej cenie. Zobaczcie sobie ich ofertę na
podnośnik koszowy wynajem
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸
offline MartynaCon inżynier
|
|
Ten post był edytowany przez MartynaCon dnia: 30 listopada 2015, 11:21 | |
| |
Reklamy Google | |
offline monika.kow79 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: robert7 praktykant |
oczywiście że się opłaca. Przede wszystkim jeśli chcesz skorzystać z tego tylko jeden raz to bez sensu wydawać kasę, co później zrobisz z tym sprzętem. Też zastanawiałem się nad kupnem rusztowania bo było mi potrzebne, jednak znajomy polecił mi firmę www.novarent.pl od której wypożyczał taki właśnie sprzęt. Mniejszy wydatek i problem z tym gdzie to trzymać rozwiązany, bo wiadomo że po skończonej pracy sprzęt wróci do firmy z której był wypożyczony. |
| |
offline Moska90 kierownik
|
Mój mąż ma swoją firmę swoją budowlaną, więc konieczny u niego jest częsty wynajem różnego sprzętu, na przykład dźwigów, podnośników czy koparek. W tej kwestii bardzo ceni sobie usługi firmy http://www.dzwigi-uniwersal.pl/. Jest to solidna firma, z bardzo dobrymi opiniami na rynku, z racji tego, że wiele lat już działa, nie słyszałam jeszcze nigdy, żeby choć jedno złe słowo powiedział na temat jakości ich usług. |
| |
Gość: qwfqwwqcqw praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Gabriel praktykant |
|
| |
offline januszko fachowiec
|
A skąd jesteś dokładnie i jakiego sprzętu potrzebujesz? Ktoś jakiś czas temu porównywał wynajem ładowarek teleskopowych i z Krakowa było dość tanio. Pewnie wszystko zależy od tego na ile potrzebujesz i co przede wszystkim. Tym się kieruj. |
Ten post był edytowany przez januszko dnia: 4 stycznia 2016, 18:55 | |
| |
offline eder fachowiec
|
Jeśli poszukujecie profesjonalnych wciągników, to możecie zajrzeć do sklepu http://www.redrooster.pl/. Znajdziecie tutaj wysokiej jakości sprzęt w atrakcyjnych cenach. Myślę, że warto przejrzeć sobie ofertę tego producenta wciągarek. |
| |
Gość: radOO43 praktykant |
|
| |
offline kowalsky doświadczony
|
Takie firmy wynajmujące sprzęt zbijają kokosy, bo świadczą usługi specjalistyczne. Chociażby wynajem mini dźwigów warszawa jest tego dobrym przykładem. |
Ten post był edytowany przez kowalsky dnia: 3 lutego 2016, 00:03 | |
|
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 10 11 12 13 14 ▸ ▸▸