Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

25 listopada 2015, 09:18

Zgadzam sie: good 0 bad

Wiadomo każdy wolałby uniknąć takiego sprzętu u siebie na placu jak: podnośnik koszowy, dźwig, koparka..., ale czasami się niestety to nie udaje!
Firm oferujących tego typu usługi dla osób indywidualnych jest jak na lekarstwo. Ta uniwersal z Olkusza taki sprzęt posiada w rozsądnej cenie. Zobaczcie sobie ich ofertę na podnośnik koszowy wynajem

Ten post był edytowany przez MartynaCon dnia: 30 listopada 2015, 11:21
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2015, 10:41

Witam. Podpisuje się pod opinią dotyczącą Zakładu Usługowego Mech. Są zdecydowanie najtańsi, przy tym, pomimo swoich konkurencyjnych cen zachowują wysoką jakość swoich usług. jest to godne polecenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 grudnia 2015, 12:00

oczywiście że się opłaca. Przede wszystkim jeśli chcesz skorzystać z tego tylko jeden raz to bez sensu wydawać kasę, co później zrobisz z tym sprzętem. Też zastanawiałem się nad kupnem rusztowania bo było mi potrzebne, jednak znajomy polecił mi firmę www.novarent.pl od której wypożyczał taki właśnie sprzęt. Mniejszy wydatek i problem z tym gdzie to trzymać rozwiązany, bo wiadomo że po skończonej pracy sprzęt wróci do firmy z której był wypożyczony.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2015, 22:49

Mój mąż ma swoją firmę swoją budowlaną, więc konieczny u niego jest częsty wynajem różnego sprzętu, na przykład dźwigów, podnośników czy koparek. W tej kwestii bardzo ceni sobie usługi firmy http://www.dzwigi-uniwersal.pl/. Jest to solidna firma, z bardzo dobrymi opiniami na rynku, z racji tego, że wiele lat już działa, nie słyszałam jeszcze nigdy, żeby choć jedno złe słowo powiedział na temat jakości ich usług.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2015, 22:27

firma www.cm-construction.pl rozwiazauje problem w tym przypadku, naprawde warto

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2015, 19:11

Polecam wypożyczalnię z Wejherowa. Oferujemy przyczepy i sprzęt budowlany w konkurencyjnych cenach. Zapraszamy www.wypozyczalniawejherowo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 stycznia 2016, 18:54

A skąd jesteś dokładnie i jakiego sprzętu potrzebujesz? Ktoś jakiś czas temu porównywał wynajem ładowarek teleskopowych i z Krakowa było dość tanio. Pewnie wszystko zależy od tego na ile potrzebujesz i co przede wszystkim. Tym się kieruj.

Ten post był edytowany przez januszko dnia: 4 stycznia 2016, 18:55
Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 09:44

Jeśli poszukujecie profesjonalnych wciągników, to możecie zajrzeć do sklepu http://www.redrooster.pl/. Znajdziecie tutaj wysokiej jakości sprzęt w atrakcyjnych cenach. Myślę, że warto przejrzeć sobie ofertę tego producenta wciągarek.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 stycznia 2016, 17:49

ja kiedyś wynajmowałem dźwig z operatorem z firmy Pietruczuk http://www.pietruczuk.com.pl/ z Siedlec. Maja sprawny sprzęt i pomagają dobrać najlepsze urządzenie pod katem tego co się będzie robic. A ceny dośc przyzwoite.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lutego 2016, 23:53

Takie firmy wynajmujące sprzęt zbijają kokosy, bo świadczą usługi specjalistyczne. Chociażby wynajem mini dźwigów warszawa jest tego dobrym przykładem.

Ten post był edytowany przez kowalsky dnia: 3 lutego 2016, 00:03
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  10 11 12 13 14  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 454

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >