Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: HenrykKrzywy praktykant |
Jak już tu kilka osób wspomniało. Sprzęt budowlany warto wypożyczać, ale w określonym celu. Koszta są niższe a sprzet jest bardzo często do profesjonalnych użyć co mi osobiście bardzo odpowiada. Sam od lat staram się korzystać z takich usług i naprawdę dobrze na tym wychodzę. Przyzywczailem się już do wypożczyania sprzętu budowlanego od www.ramirent.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: margii92 praktykant |
sprzęt z zakresu geodezji można w bardzo atrakcyjnych cenach kupić w http://www.satellcad.pl/ , jeśli ktos jest zainteresowany to poelcam sprawdzić ich oferte! |
| |
offline makss89 praktykant
|
No to czy się opłaca to zależy od konkretnej sytuacji. Jeżeli ktoś będzie używał go stale to najlepiej kupić. Ewentualnie część kupić i część wynająć. Ja akurat wynajmuję podnośniki i w końcowym rozliczeniu wychodzi to korzystnie. Zresztą jak ktoś jest z dolnośląskiego to polecam Special Mont. Teraz ceny wynajmów nie są tak wysokie jak kiedyś kiedy była mniejsza konkurencja na rynku. |
| |
Gość: msad praktykant |
Jakiego konkretnie sprzetu budowlanego potrzebujesz? Jeśli zalezy Ci na wynajmie czegoś większego takiego jak przenośne żurawie to zdecydownaie w tym segmencie prowadzi www.maeda.pl, specjalizują się w tego typu urządzeniach. Wynajmowałem od nich swego czasu taki sprzęt i sprawdził się. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: roler praktykant |
|
| |
Gość: msad praktykant |
Dla mnie to zawsze było rowzwiązanie godne uwagi i skłaniałbym się ku temu, że zdecydowanie warto decydować się na wynajem sprzętu budowalnego. Największe i najlepsze doświaddczenia mam jednak z wypożyczalnią sprzętu budowlanego www.ramirent.pl, z którą współpracuje już od wielu lat. |
| |
Gość: m656ss1 praktykant |
Korzystam z wynajmu sprzętu budowlanego, ale tylko bardzo określonego. Głównie zalezy mi na przenośnych żurawiach, które jest ciężko dostać a są w mojej pracy niezbędne. Korzystam w tej sytuacji z oferty www.maeda.pl wynajmując u nich dokładnie to czego akurat potrzebuje i jeszcze na tym sporo oszczędzam. |
| |
Gość: cascsa praktykant |
|
| |
Gość: bogi7 praktykant |
ja mam używany sprzęt, który kosztował niedużo, części i akcesoria do maszyn kupiłem w http://www.vento.com.pl/ sprzęt działa jak należy |
|
Stron: 26 ▾ ◂◂ ◂ 13 14 15 16 17 ▸ ▸▸