Wynajem sprzętu budowlanego - czy to się opłaca?

« Powrót do grupy: Ciekawe pomysły

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

13 czerwca 2016, 07:16

Zgadzam sie: good 0 bad

No ale tym zajmuje sie już wykonawca a nie inwestor.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 czerwca 2016, 13:37

Jak już tu kilka osób wspomniało. Sprzęt budowlany warto wypożyczać, ale w określonym celu. Koszta są niższe a sprzet jest bardzo często do profesjonalnych użyć co mi osobiście bardzo odpowiada. Sam od lat staram się korzystać z takich usług i naprawdę dobrze na tym wychodzę. Przyzywczailem się już do wypożczyania sprzętu budowlanego od www.ramirent.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2016, 21:50

sprzęt z zakresu geodezji można w bardzo atrakcyjnych cenach kupić w http://www.satellcad.pl/ , jeśli ktos jest zainteresowany to poelcam sprawdzić ich oferte!

Zgłoś | Cytuj | Link

29 czerwca 2016, 09:33

No to czy się opłaca to zależy od konkretnej sytuacji. Jeżeli ktoś będzie używał go stale to najlepiej kupić. Ewentualnie część kupić i część wynająć. Ja akurat wynajmuję podnośniki i w końcowym rozliczeniu wychodzi to korzystnie. Zresztą jak ktoś jest z dolnośląskiego to polecam Special Mont. Teraz ceny wynajmów nie są tak wysokie jak kiedyś kiedy była mniejsza konkurencja na rynku.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 lipca 2016, 00:36

Jakiego konkretnie sprzetu budowlanego potrzebujesz? Jeśli zalezy Ci na wynajmie czegoś większego takiego jak przenośne żurawie to zdecydownaie w tym segmencie prowadzi www.maeda.pl, specjalizują się w tego typu urządzeniach. Wynajmowałem od nich swego czasu taki sprzęt i sprawdził się.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2016, 11:22

u mnie sprzęt budowlany potrzebny był zupełnie jednorazowo więc tylko wynajem wchodził w grę, w euro-standard udało mi się sprawę załatwić bardzo sprawnie i szybko więc potem też dawałem na nich namiary znajomym bo można na nich polegać

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2016, 08:43

Dla mnie to zawsze było rowzwiązanie godne uwagi i skłaniałbym się ku temu, że zdecydowanie warto decydować się na wynajem sprzętu budowalnego. Największe i najlepsze doświaddczenia mam jednak z wypożyczalnią sprzętu budowlanego www.ramirent.pl, z którą współpracuje już od wielu lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lipca 2016, 02:12

Korzystam z wynajmu sprzętu budowlanego, ale tylko bardzo określonego. Głównie zalezy mi na przenośnych żurawiach, które jest ciężko dostać a są w mojej pracy niezbędne. Korzystam w tej sytuacji z oferty www.maeda.pl wynajmując u nich dokładnie to czego akurat potrzebuje i jeszcze na tym sporo oszczędzam.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lipca 2016, 21:53

jeżeli nie potrzebujesz tego sprzętu co chwile właściwie to pewnie, ze się oplaca, bo po co kupowac sprzet na stale, żeby uzyc go 3 razy w roku, z wypożyczalni z wlasnego doświadczenia śmiało mogę polecic www.lisowski.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2016, 12:54

ja mam używany sprzęt, który kosztował niedużo, części i akcesoria do maszyn kupiłem w http://www.vento.com.pl/ sprzęt działa jak należy

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 26 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  13 14 15 16 17  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Oświetlenie do domu Liczba postów: 81 Grupa: Ciekawe pom... Całe oświetlenie do mojego domu zamówiłem w sprawdzonym, polecanym mi sklepie internetowym z oświetleniem Luminis, gdzie znajdziecie oświetlenie do salonu i wie...
  • Meble metalowe do domu Liczba postów: 41 Grupa: Ciekawe pom... Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Royal Factory - producent mebli biurowych , która zajmuje się projektowaniem, p...
  • Meble na wymiar Warszawa Liczba postów: 1 Grupa: Ciekawe pom... Cześć, mam trudny układ mieszkania i szukam mebli na wymiar. Warszawa i okolice. Czy ktoś może polecić dobrą firmę, która się tym zajmuje?
  • Pomysł na wakacje Liczba postów: 613 Grupa: Ciekawe pom... Odkąd mam ładną karnacje, to wybieram ciepłe kierunki. Dzięki stosowaniu melanotan https://melanotan.biz/ nie muszę martwić się o swoją bladą karnacje i cieszę....
  • Jak często na budowie uszkadzacie sobie telefony? Liczba postów: 129 Grupa: Ciekawe pom... When working on construction sites, it's not uncommon for phones to sustain damage due to harsh conditions. Whether it's dust, water, or accidental drops, the r...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 594

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >