Wynajmujecie mieszkania?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

22 grudnia 2021, 11:21

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, w najbliższym czasie dostanę w spadku mieszkanie. Chciałabym zapytać czy najem jest dalej opłacalny czy lepiej sprzedać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 grudnia 2021, 09:34

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja wynajmuję mieszkanie i musiałem zakupić sobie odpowiednie meble, jak fotele do salonu i łóżko. Bez tego raczej ciężko funkcjonować w mieszkaniu :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szczoteczka elektryczna, czy tradycyjna? Liczba postów: 220 Grupa: Trudne tema... Polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnego i profesjonalnego gabinetu stomatologicznego Endodent - Leczenie bruksizmu Poznań . Wedł...
  • Mi experiencia ganadora con las apuestas Superbet:... Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... ¡Hola a todos, comunidad! Espero que estén teniendo una excelente semana de jugadas. Hoy paso por acá porque quería compartirles algo que me cambió un poco la....
  • profilaktyka stomatologiczna Liczba postów: 100 Grupa: Trudne tema... Wyszukując leczenie kanałowe Kraków łatwo się pogubić, bo ofert jest mnóstwo. Tutaj zwróciłam uwagę na to, że ludzie piszą o dokładnej diagnostyce i cierpliwym....
  • Dobry sklep stomatologiczny Liczba postów: 97 Grupa: Trudne tema... W moim przypadku regularnie korzystam z usług sprawdzonego i nowoczesnego gabinetu stomatologicznego Persona - https://persona.pl/porady/fakty-i-mity-d otyczace-...
  • Business optimization. Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... I present to you a ready-made and highly effective software solution precoro designed to optimize procurement processes. This software is easy to integrate, req...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 20701 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 361

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >