Wyposażenie do biura - meble metalowe i artykuły

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

5 sierpnia 2020, 22:28

Zgadzam sie: good 0 bad

Cześć,
Gdzie kupowaliście meble do swojego biura (głównie zależmy na wersjach metalowych) i jednocześnie dobrej jakości artykułach biurowych w tym środków dezynfekcji. Pozdrawiam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2020, 11:55

W mojej opinii natomiast jeżeli chodzi o wybór dobrej jakości propozycji w zakresie wyposażenia do biura to koniecznie zwróćcie uwagę na MebleTeo sklep z szeroką ofertą metalowych mebli biurowych i jednocześnie pełne wsparcie ze strony obsługi klienta wraz przy zakupie wyposażenia środków dezynfekcji.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 sierpnia 2020, 07:56

Bardzo dziękujemy za podpowiedzi i propozycje w naszym kierunku! Mam nadzieję, że podejmiecie racjonalną decyzję zakupową, a nasza obsługa oczywiście z chęcią pomoże Wam w podjęciu jak najlepszej decyzji przed zakupem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 sierpnia 2020, 11:02

W mojej opinii również wygrywa MebleTeo, sklep z bardzo dobrze zestawioną ofertą i profesjonalnym wsparciem ze strony obsługi, przystępnymi cenami i jednocześnie możliwość złapania dobrych rabatów przy większych zakupach. Na pewno jeszcze nie raz na nich postawimy

Zgłoś | Cytuj | Link

19 sierpnia 2020, 08:00

No i to są już konkretne podpowiedzi, także postaram się wziąć pod uwagę.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 sierpnia 2020, 08:39

Jak widzisz widać dobrą opinię odnośnie MebleTeo i oczywiście mogę Wam ich również polecić. Stawiają na uczciwe podejście obsługi, dobre wykonanie i różnorodność mebli metalowych do magazynu, warsztatu, czy również pomieszczeń socjalnych i biurowych. A do tego artykuły dezynfekcyjne BHP https://www.mebleteo.pl/artykuly-bhp.html

Zgłoś | Cytuj | Link

26 sierpnia 2020, 15:31

Wersje metalowe nie są zadowalające. Są ciężkie i nie wyglądają ładnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 września 2020, 22:59

https://www.vendim.pl/ dokładnie takie automaty kawowe moim zdaniem są jak najbardziej potrzebne. Sprawdzają się 5 dni w tygodniu, dają naprawdę elegancką, ciepłą, smakowitą kawę. Dla mnie oczywiście najważniejsze wyposażenie biurze jeżeli chodzi o autoamty

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2020, 13:58

Biuro także trzeba wyposażyć w smaczną kawę, wodę dla pracowników czy też klientów i wiadomo, ze papier do drukarek zawsze też potrzebny. W sklepie https://lumamed.pl/ zamawiałam ostatnio takie rzeczy do mojego biura.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 września 2020, 17:29

Kilka tygodni temu korzystałem z usług firmy www.profixer.pl. Dostarczyli mi nowe drukarki oraz kserokopiarki. Urządzenia są wydajne, bezawaryjne i proste w obsłudze. Myślę, że Tobie także przydadzą się w biurze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Kuchnia Liczba postów: 47 Grupa: Wykańczamy... Uwielbiam gotować i od jakiegoś czasu inwestuję w sprzęt, który normalnie widuje się w restauracjach – np. noże szefa kuchni, maszyna do frytek , stalowe garnki...
  • Montaż i serwis klimatyzacji - Bielsko Biała Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... w celu uzyskania wielu informacji o systemach klimatyzacji i pom ciepła dla mieszkan i domów www.dobraklima.com
  • Meble - jakie meble do salonu? Liczba postów: 703 Grupa: Wykańczamy... Postaw na polskiego producenta, który tworzy meble ponadczasowe, eleganckie, starannie zaprojektowane. Wysoka jakość. Takie meble posłużą Ci przez długie, długi...
  • Brama garażowa i napęd Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Oglądając różne oferty sklepów z akcesoriami ogrodzeniowymi, natrafiłam na sklep KUT-MET https://www.sklep.kut-met.pl/, który oferuje między innymi zawiasy do b...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19746 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 138

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >