Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline dronka majster
|
W zasadzie mogłabym się podpisać bo już u nas sprawa z domem przyklepana, teraz trzeba sie urządzić. Potrzebuję wszystkiego, poza lodówką, bo nasza jest jeszcze dobra, więc ją do nowej kuchni wkomponujemy. Resztę sprzętu chciałabym pod zabudowę. Zmywarka, piekarnik (myślę o parowym, uważacie, że warto?), mikrofalówka, płyta indukcyjna. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: bartek1224 praktykant |
Napisaliście niewiele o Waszych potrzebach? W końcu nie w każdym domu się piecze, więc czasem piekarnik nie jest potrzebny. Inna ważna sprawa to wielkość lodówki i zmywarki (jeżeli ta będzie również kupowana). Po prostu zależą od ilości osób. Duża rodzina potrzebuje większej lodówki i zmywarki. |
| |
offline zu_za majster
|
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 17:44 | |
| |
Gość: serniknazimno1 praktykant |
|
Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 17:45 | |
| |
Reklamy Google | |
offline dronka majster
|
No u nas na pewno zmywarka jak największa, jest nas czworo, w porywach do pięciorga, no i większa przyda się po imprezach ;) Co do reszty sprzętu nie mam jakichś szczególnych wymagań, nie wiem w sumie na co zwracać uwagę (poza takimi oczywistościami jak zużycie energi) |
| |
Gość: bartek1224 praktykant |
Widziałem zmywarki nawet na 17 kompletów, ale Wam wystarczą mniejsze, takie standardowe na 15 kompletów naczyń. To wystarczy. Nie pisałaś nic o budżecie, a należy pamiętać, że urządzenia o najmniejszym zużyciu wody i prądu, to zazwyczaj nowe modele, a co za tym idzie nieco droższe. Choć jak kalkulować to do oszczędności, to po jakimś czasie się zwróci. Jeżeli chodzi o resztę sprzętu, to można mieć wymagania, bo określone marki mają własne rozwiązania, które, jeżeli wykorzystywane w domu, to ułatwiają życie. |
| |
offline master doświadczony
|
|
| |
offline jola85 kierownik
|
Ja bym przede wszystkim zwróciła uwagę również na blaty granitowe warszawa bo to przecież blat decyduje w dużej mierze o generalnym wyglądzie kuchni. Możecie sobie obejrzeć, jakie fajne materiały na blaty są teraz. |
| |
Konto usunięte praktykant |
|
|
Wyposażenie kuchni
«
Powrót do grupy: Ciekawe pomysły
Ostatnio na forum
- pomoc tłumacza Liczba postów: 46 Grupa: Ciekawe pom... Możecie sobie sprawdzić stronę https://nowatkowski.pl/tlumacz-przysiegl y-wloskiego-w-warszawie/ , na której znajdziecie ofertę profesjonalnego tłumacza przysięg...
- Jak zamontować lustro? Liczba postów: 109 Grupa: Ciekawe pom... Co sądzicie o lustrze w sypialni?
- jak ułatwić sobie sprzątanie Liczba postów: 72 Grupa: Ciekawe pom... Szukając dobrej jakości ekologicznych środków czystości to warto przyjrzeć się bliżej marce BioStar to marka, która łączy troskę o planetę z niezawodnym działan...
- wyposażenie biura Liczba postów: 402 Grupa: Ciekawe pom... Polecam zwrócić szczególną uwagę na tę kategorię - https://www.amart.pl/category/wyposazeni e-jadalni Tam macie dosłownie wszystko. Po prostu jedno zamówienie i....
- Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale... Liczba postów: 3 Grupa: Ciekawe pom... Czy teraz jest dobry moment na inwestycję w metale szlachetne? Rozważam zakup sztabek złota, ale chciałbym poznać opinie innych. Gdzie najlepiej nabyć takie pro...