Mój znajomy prowadzi niewielki zakład produkcyjny, Staram sie mu jakość pomóc w wyporze potrzebnych rzeczy. Wiem, ze potrzebna będzie mu taka https://e-promag.pl/katalog/119,123,szafy-bhp -ubraniowe szafa bhp ubraniowa , ale nie bardzo wiem gdzie szukać takich rzeczy do firm, bo chyba w zwykłym sklepie budowlanym tego nie dostaniemy.
offline dolczewita kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Wirek33 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Ml-Pol.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: Filip Kowalczykowski praktykant |
|
| |
offline zdolny inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline bibi2 fachowiec
|
|
| |
Gość: seromit praktykant |
Zakład produkcyjny trzeba wyposażyć w odpowiednie meble specjalistyczne. Produkcją i lakierowaniem takich metalowych mebli zajmuje się firma www.polonlabor.pl Mają szeroki wybór mebli laboratoryjnych, które mogą się przydać w zakładzie produkcyjnym. |
| |
Gość: telkin praktykant |
Up. Co do lakierowania to ja korzystałem z usług firmy www.techni-kor.pl, która znajduje się pod Warszawą. Oferują wiele rodzajów lakierowania proszkowego oraz zabezpieczanie prze korozją. Są świetną i profesjonalną firmą, więc polecam ich wam. |
| |
Gość: rolsjon praktykant |
Taki zakład produkcyjny, zazwyczaj musi być wyposażony w odpowiednie modele pokazowe. Robieniem takich modeli dla zakładów produkcyjnych zajmuje się firma www.modelarstwo-aa.com.pl Wykonują modele z drewna, metalu i żywicy. |
| |
Gość: feliner praktykant |
W takim zakładzie przemysłowym warto również przeprowadzić odpowiednie badania środowiskowe, które sprawdzą poziom hałasu i zapylenia. Polecam wam firmę www.zbs-lab.pl z Warszawy, która zajmuje się wykonywaniem takich badań. Mają doświadczony zespół, któremu można zaufać. |
|