Ja mój zakład produkcyjny wyposażyłem w urządzenia zakupione od firmy www.artpoltech.com.pl Mają świetne urządzenia i części do zakładów produkcyjnych od uznanych producentów. Zawsze spotykałem się u nich z profesjonalną obsługą.
Gość: jamesson praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: fren praktykant |
Często zamawiam artykuły przemysłowe do swojego zakładu od firmy www.walor.com.pl Oferują łożyska, pasy napędowe i inne elementy, które są potrzebne w każdym zakładzie przemysłowym. Mają korzystne ceny, więc polecam ich wam. |
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: dermin praktykant |
Niedawno wyposażyłem swój zakład w pompę próżniową. Odpowiednią pompę znalazłem w ofercie firmy www.edwardsvacuum.com.pl i polecam ich również wam. Mają solidny sprzęt w bardzo korzystnych cenach. |
| |
Gość: kortus praktykant |
Wyposażenie zakładu jest zależne od tego co jest w nim produkowane. Na pewno jednak przydadzą wam się materiały do pakowania produktów. Firma www.foliapetroplast.pl produkuje folię do opakowań technicznych oraz do kontaktu z żywnością. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: lery praktykant |
Niedawno wyposażałem swój zakład produkcyjny w niezbędne maszyny. Jeżeli też jesteście na tym etapie to mogę polecić wam www.artpoltech.com.pl Firma ta oferuje elementy maszyn i części zamienne do maszyn produkcyjnych. |
| |
Gość: soluja praktykant |
Każdy zakład produkcyjny musi być wyposażony w odpowiednią armaturę przemysłową. Ja swój wyposażyłem w armaturę, którą zakupiłem od firmy www.aparex.pl Posiadają solidne produkty w dobrych cenach, więc polecam ich wam. |
| |
Gość: cardman praktykant |
Od siebie mogę wam polecić firmę www.wegamikolow.pl, od której kupuję noże przemysłowe do swojego zakładu. Po za nożami oferują też inny osprzęt, który jest potrzebny w każdym zakładzie produkcyjnym. |
| |
Gość: arek18 praktykant |
Jakbyś potrzebował wózków widłowych to sprawdź tutaj - http://utbpolska.pl my wypożyczaliśmy bo jest to znacznie lepsza opcja |
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
|