A może będzie do Waszego zakładu potrzebny producent worków ? Polecam sprawdzić sobie większość możliwości, aby wybrać takiego producenta, który przygotuje dla nas najciekawszą ofertę. Trzeba wiedzieć, gdzie skorzystamy najlepiej.
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸
offline olek992 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: olginder praktykant |
W zakładzie produkcyjnym niezbędne będą opakowania i akcesoria do pakowania, a szeroki wybór w dobrej cenie znajdziesz na https://e-hurtownia-opakowan.pl/ |
| |
Gość: torenik praktykant |
Jeżeli jesteście na etapie wyposażania zakładu przemysłowego to zapoznajcie się z ofertą firmy www.lubawka.pl Firma ta zajmuje się uszczelnieniami i termoizolacjami dla przemysłu. Na ich produktach można w pełni polegać. |
| |
Gość: martin praktykant |
Zakłady przemysłowe często posiadają własne laboratoria. W moim zakładzie właśnie się takie znajduje. Ostatnio zakupiłem do niego świetny sprzęt laboratoryjny od firmy www.biomix.pl i wam też ich polecam. |
| |
Reklamy Google | |
offline Marcell fachowiec
|
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Gość: vato praktykant |
Wszystkim osobom, które rozglądają się za urządzeniami do szlifierni i lakierni zakładowej polecam skontaktować się z firmą www.spectravent.pl Oni sprzedają świetne urządzenia, na których można w pełni polegać. |
| |
Gość: lempisertinakolis praktykant |
Ja swój zakład ostatnio wyposażyłem w nowe transformatory olejowe i aparaturę probierczą. Produkty te zakupiłem od firmy www.zwarpol.com Jeżeli też jesteście na etapie wyposażania zakładu przemysłowego to zapoznajcie się z ich ofertą. |
| |
Gość: okart praktykant |
Moja firma ostatnio zakupiła nowoczesną aparaturę pomiarową do pomiarów ciśnienia, przepływu, temperatury itp. Aparaturę zamówiliśmy od firmy www.technicon.pl Oni oferują produkty wysokiej jakości. |
|
Stron: 25 ▾ ◂◂ ◂ 3 4 5 6 7 ▸ ▸▸