Wyposażenie domu- lodówka (LG)

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

5 marca 2008, 16:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam, mam pytanie- czy ktoś z Was miał do czynienia z lodówką LG- jakikolwiek model. chciałem sie zorientowac w awaryjnosci i opcjach- co dobre a co niekoniecznie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2008, 15:48

cześć, polecam mój model czyli GR B 562 YLQA
doceń, że specjalnie wyciągnąłem instrukcję aby znaleść model ;p

to nie jest duża lodówka, wystarcza dla 3-4 osób, ale ma wyświetlacz LED, jak narazie nie narzekamy na nią :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2008, 23:50

witam
ja skorzystałem z oferty sklepu www.123market.pl i wybrałem taki model http://www.123agd.pl/Produkty/LG/GR-P227XTMA_2696.html
lodówka spisuje się świetnie, a i sklep też godny polecenia. ceny 20% niższe niż w mediamarkcie i dowożą własnym transportem a nie kurierem.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2010, 02:09

to bubel - oczywiście kostkarki , a obsługa gwarancyjna to rozpacz :(

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2010, 10:55

Ja osobiście nie miałam jeszcze do czynienia z lodówką LG, ale z tego co wiem wiele osób sobie chwali tą firmę więc może warto byłoby w nią zainwestować. Co do dostępnych "funkcji" jak kostkarka to mnie się wydaje, że to może być ciekawe rozwiązanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 kwietnia 2010, 14:20

Generalnie to mam jakiś tam sprzęt LG w domu (niestety nie lodówkę) i spisuje się całkiem nieźle, tyle, że ja nie jestem bardzo wymagającym użytkownikiem. Sprzęt ma po prostu działać i tyle. Ale ogólnie to bardziej polecałabym kupić coś bosha, moim zdaniem to jest jedna z lepszych firm oferujących sprzęt agd do domu. Zobacz sobie na któryś z tych modeli: http://www.1komp.pl/katalog-13-182-631,duze_agd_lodowki_bosc h,1.htm

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2010, 16:30

Owszem, miałam do czynienia z lodówką lG. nie osobiście, ale moja dobra przyjaciółka od neidawna ma. Kupiła w electro na jakiejś promocji i jest zadowolona, bo nie wydała dużo a sprzet naprawde konkretnej jakości jest. także spoko ryzykuj.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2010, 13:07

Miałam do czynienia z lodówką LG, bo moja mama taką ma. A dokładniej model LG GR-B 359PTQA (też odgrzebałam):) Kupiliśmy jej z rodzeństwem tą lodówkę na 1komp.pl dosłownie przemocą, bo miała przedpotopową lodówkę z agregatem nagrzewającym się niebezpiecznie, którą trzeba było rozmrażać kilka razy do roku. Makabra. No ale dała się przekonać i widzę że jest zadowolona z tej lodówki.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 kwietnia 2010, 14:54

Wiele osób sobie chwali sprzęt Amiki, czy Candy. Zapoznaj się z tymi markami. Ja mam mastercooka i też sobie chwalę ;-) Co do LG to nie miałem styczności, nawet nie wiedziałem, że robią lodówki. Ja raczej kojarzę ich ze sprzętu rtv. Zajrzyj na stronę electro i przejrzyj sobie lodówki, są tam też opinie klientów o produktach, które kupili więc możesz się tym podeprzeć.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2010, 18:01

Eee pierwsze słyszę ;-) Wydaje mi się właśnie, z tego co się orientowałam, że ludzie często narzekają na te dwie firmy, i na Amicę i na Candy, ale sama nie używałam więc nie wiem. Tak jak już pisałam dla mnei bosh najbardziej spoko. A jeśli interesują Cię inne to popatrz w sklepie 1komp.pl gdzie mają naprawdę duży wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 156 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...
  • Ekspres do kawki Liczba postów: 87 Grupa: Sprzęt AGD... Wydając spore pieniądze na dobrej jakości ekspres pamiętaj o jego serwisowaniu jeśli chcesz żeby ci służył wiele lat. Najlepszym miejscem na serwis ekspresów do...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 3 Grupa: Sprzęt AGD... Zastanów się jaka moc grzewcza jest Ci potrzebna: Wydajność cieplna: Im wyższa moc (wyrażona w kW), tym szybciej taboret będzie w stanie podgrzewać potrawy. W l...
  • platforma handolowa dla firm Liczba postów: 2 Grupa: Sprzęt AGD... Platforma B2C od X-ONE https://x-one.pl/b2c to kompleksowe rozwiązanie dla firm, które chcą zbudować silną obecność w handlu internetowym. Oferuje pełną integra...
  • czarna bateria prysznicowa Liczba postów: 6 Grupa: Sprzęt AGD... Jeżeli chodzi o baterie prysznicowe ścienne czarne to jak najbardziej warto sprawdzić ofertę SOTBE LOFT SVAR, którą znajdziecie tutaj https://sklep.sotbe.com/SO...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19398 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 344

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >