Szykuje się remont i zbieram informacje na temat wyposażenia kuchni aby sporządzić orientacyjny kosztorys. Interesuje mnie wszystko począwszy od mebli do oświetlenia, baterii zlewozmywakowej, sprzętu AGD. Chodzi o najnowsze trendy, aby robiła wrażenie chociaż przez parę lat.
offline muzyka doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline aniechto inżynier
|
W każdej kwestii ci nie dam rady bo ja nie robię mega remontów ale jeżeli chodzi o agd to ze swojej strony mogę polecić agd siemens. Zmywarka boscha z funkcją strefa intensywna jest bardzo dobra, dobrze domywa,bo ma dwie różne strefy z różnym ciśnieniem wody. I jednocześnie można umyć delikatne i mocno zabrudzone naczynia. Jestem również zadowolony z firmy roca mam ceramikę i baterie w łazienkach również bateria kuchenna jest elegancka i po wielu latach nie cieknie i jest z nią wszystko ok. Jeżeli chodzi o oświetlenie to najnowsze i najciekawsze jest obecnie ledowe. Bardzo energooszczędne. Może napisz skąd jesteś to podpowie Ci ktoś jaką ekipę od mebli wybrać. |
| |
Reklamy Google | |
offline Gosha doświadczony
|
Witam |
| |
offline HityCenowe24_pl doświadczony
|
|
| |
offline Gastronom doświadczony
|
Dobrze się rozejrzyj przed podjęciem decyzji, żebyś
później nie żałował :) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: sherlock praktykant |
|
| |
Gość: Martulka praktykant |
|
| |
offline Nawigator-24_pl majster
|
|
| |
offline Gloria praktykant
|
Elementy wykończenia kuchni, baterie i inne sprzęty warto kupować tutaj: wyposażenie kuchni. Mam o nich bardzo dobrą opinię, sama rownież sprawdziłam ich produkty no a najważniejsze, że sprzedają wyposażenie kuchni produkowane przez niemieckie firmy. to jednak oznacza solidność |
| |
offline Goliat-Importer_pl doświadczony
|
No moim zdaniem to bardziej przydaje się do baterii prysznicowej niż zwykłej w kuchni. Czy regulacja ciśnienia będzie nam tam aż tak potrzebna? Absolutnie nie,więc nie wiem czy warto. A szereg ciekawych ozdób i dodatków znajdziecie również u nas www.Goliat-Importer.pl |
|