Wyposażenie kuchni - Wrocław?

« Powrót do grupy: Sprzęt AGD i RTV

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

17 września 2016, 19:14

Zgadzam sie: good 0 bad

Mieszkańcy Wrocławia jestem w trakcie wyposażenia swojej kuchni w nowym domu pod Wrocławiem. Możecie mi doradzić gdzie najlepiej zrobić zakupy takie jak meble, sprzęt AGD? Znajoma poleca mi udać się do Domaru, ale tam na stronie lista w tej kategorii jest dość szeroka. Więc zobaczcie co tam jest - http://domar.pl/sklepy/kategoria/kuchnie-sprz et-agd i podpowiedzcie w którym sklepie najlepiej to wszystko kupić?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 września 2016, 12:36

Jeśli chodzi o takie rzeczy, to najlepiej kupować w znanym i sprawdzonym sklepie. Ja całe mieszkanie wyposażyłam w rzeczy agd i rtv ze sklepu electro.pl. Wszystko przywieźli mi gratis do domu a zakupy były za naprawdę niskie pieniądze.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 października 2016, 12:15

Ja z takich znanych i sprawdzonych sklepów mam morele.net
Z ostatnich zakupów to tutaj https://www.morele.net/agd/kuchnia-i-gotowani e/kombiwary-i-parowary-299/ wybrałem sobie świetny parowar Zelmera. W obecnych czasach rzadko już kupuje się takie urządzenia w sklepach stacjonarnych, tylko net.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 października 2016, 12:58

A czego dokładnie szukasz do wyposażenia swojej kuchni, jakich elementów? Postaraj sie podać szczegóły i wtedy doradzimy na forum, bo z doświadczenia wiem że nie warto ograniczać się do jednego miasta, poszukaj w dobrych sklepach internetowych.

www.Rommark.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 marca 2017, 11:49

Nie kupujcie sprzętów w jednym miejscu ;) Warto poszukać okazji i promocji sprzętów. Ja np pralkę kupiłam w sklepie w Warszawie, a lodówkę zamawiałam przez internet bo to mi się najbardziej opłacało ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2017, 09:50

Nie ograniczaj się jedynie do sklepów stacjonarnych. Dużo większy wybór i atrakcyjniejsze ceny znajdziesz przecież w internecie. Współcześnie to zupełnie bezpieczne rozwiązanie. Jak kuchnia to koniecznie zmywarka, polecam te: [url]https://www.maxelektro.pl/agd-do-zabudowy/zmywarki/ Znacznie ułatwia życie. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2017, 14:29

Ja całe wyposażenie kuchni, nie tylko agd, brałem przez internet. Najtaniej wychodzi. No i nie znalazłem jeszcze sklepu w którym mogłem wybrać sobie takiego jak chcę Stauba i Zwillinga, a ich ceramika, żeliwo, noże, akcesoria i garnki są niezrównane

Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2017, 10:05

Też myślę, że to dobry pomysł. Na pewno dużą przewagą internetu jest to, że można tam wyczytać niezależne opinie. Wiadomo jak wygląda sytuacja w konkretnych sklepach stacjonarnych - sprzedawca zawsze będzie chciał sprzedać promowaną przez siebie markę. Najlepiej najpierw poczytać http://techfresh.pl/jaka-zmywarka-do-zabudowy -60-cm-top-5-najlepszych-zmywarek/ a potem wybrać się na zakupy.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 czerwca 2017, 21:31

Zgadzam się z @Moska90 i też zawsze kupuję sprzety AGD (i nie tylko) przez neta. Łatwo porównać opinie i wybrać najlepszy sprzęt. Jak kupowałam zmywarke sprawdzilam ranking zmywarek pod zabudowę i wybrałam model, ktory miał najbardziej pozytywne komentarze. Podsyłam Wam linka - https://www.ceneo.pl/rankingi/ranking_zmyware k_do_zabudowy - możecie sprawdzic przy okazji jak wyglada jedna z porownywarek do produktów.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 czerwca 2017, 07:59

Akurat tutaj ma podobne zdanie, zarówno sprzęt AGD jak i RTV czy meble do swojego mieszkania, spokojnie znajdziesz w dobrej cenie w sklepach internetowych, wiec nie warto ograniczać się tylko i wyłącznie do jednego miasta.

www.Diames.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Najważniejsze o pralkach Liczba postów: 72 Grupa: Sprzęt AGD... Wilgoć, resztki detergentów i osady z wody potrafią skutecznie obniżyć efektywność prania. Ja się niedawno dowiedziałam, ze czyszczenie bebna pralka pozwala po...
  • jaka wiertarka? Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Szukasz solidnej wiertarko-wkrętarki na akumulator? Model Makita 18V 40Nm DDF487Z to świetny wybór dla majsterkowiczów i profesjonalistów. Dzięki dwubiegowej pr...
  • Taboret gazowy do lokalu gastronomicznego Liczba postów: 11 Grupa: Sprzęt AGD... Dobra organizacja magazynowania żywności zaczyna się od sprzętu, jakim są szafy chłodnicze Przechowywanie w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania jakośc...
  • Jak odpowiednio przechowywać wino? Liczba postów: 48 Grupa: Sprzęt AGD... Przede wszystkim należy kupować wina dobrej jakości. I BottleBox oferuje takie wina. Tutaj znajdziesz wspaniałe wino różowe. Kupując wino w BottleBox, napełnimy...
  • Co sądzicie o sprzęcie AGD firmy Candy? Liczba postów: 157 Grupa: Sprzęt AGD... Dokładnie, jednak do pewnych firm można mieć większe zaufanie do innych mniejsze. Candy ma świetne ceny, jednak niestety należy do firm do których trzeba podcho...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19569 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 252

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >