Wyposażenie wnętrz: Więcej sklepów DDD Dobre Dla Domu

« Powrót do artykułu: Wyposażenie wnętrz: Więcej sklepów DDD... | « Powrót do grupy: Aktualności

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

1 czerwca 2012, 17:37

Zgadzam sie: good 0 bad

ddd komorniki to sklep porazka.
obiecuja zlote gory,a finalnie dluzszy czas oczekiwania na towar niz u konkurencji!!!
poza tym chamski i arogancki kierownik.
jedynym pozytywem jest grupa montazowa-chlopacy pracuja jak mrowki.szybko i dokladnie.
ogolnie jednak nie polecam zakupow w tym ounkcie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 lipca 2012, 14:00

Zdecydowanie odradzam zakupu w sieci DDD zwłaszcza w sklepie w Komornikach. W marcu wpłaciłem pieniądze za drzwi do dnia dzisiejszego a jest 07.2012 nie ma drzwi i nie mogę odzyskać pieniędzy. Lepiej omijać szerokim łukiem tą sieć !!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lipca 2012, 20:20

Również odradzam, franszyza jest ok ale dla sieci. Jak pojawia się problem, to niestety klient zostaje sam bez towaru, bez pieniędzy i bez wsparcia ze strony sieci... Jak to miało miejsce w Komornikach...

Zgłoś | Cytuj | Link

9 sierpnia 2012, 11:46

Zdecydowanie odradzam jakiejkolwiek współpracy z DDD Komorniki. Zostałem świadomie oszukany przez tą firmę.Po złożeniu zamówienia i wpłacie zaliczki oczekiwałem na realizację o 3 miesiace dłużej niż umówiony termin. Następnie w momencie niezrealizowania całości zamówienia zażadali pozostałej kwoty, wystawiając pisemne zapewnienie o wymianie uszkodzonych drzwi. Drzwi nigdy nie zostały wysłane do naprawy, franczyzobiorca ogłosił upadłość, franczyzodawca nie bierze odpowiedzialności, a pieniądze zostały przejete przez właściciela, który smieje sie z wszystkich oszukanych. Podejrzane jest to,że pomimo ogłoszenia upadłości, firma pracuje nadal z tym samym personelem, tylko poniekąd innym właścicielem.
Ostrzegam, omijajcie szerokim łukiem DDD Komorniki

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2012, 22:46

owszem-personel prawie ten sam. nie ma jedynie pana Macija i Dawida,ktorzy pracowali dla zlodzieja Michała J jako montazysci. Własciciel okradł klientow z tego co slyszalem na kilkaset tysiecy i nie wywiązał sie z zoboiązań wobec klientow.wziol kase i towaru nigdy nie zobacza.ponad to wiem,ze owy własciel nie placił tez zusu pracownikom od dluzszego czasu.
Personel prawie ten sam ale kierownik arogancki i pelen kompleksów pajacyk. Krotko mowiac zwykła szuja i fałszywy człowiek,który szkodzi wizerunkowi pracodawcy i marki.
Ogólnie nie polecam jakichkolwiek zakupów w całej sieci DDD.Maja problemy z realizacją i fachowościa.
Kierownik Piotr moim zdaniem powinien handlowac ziemniakami na rynku a nie drzwiami i podłogami

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 października 2012, 22:50

do dzis nie dało sie odzyskać pieniedzy wplaconych na zakupdrzwi w ddd komorniki.tak jak pisze poprzednik-siec nie odowiada za upadłosc franczyzobiorcy i wypina sie na poszkodowanych przez sieciowy sklep.
nie polecam wspolracy z DDD szczególnie Komorniki.
Tematu kierownika w ogole nie poruszam ,bo szkoda na to czasu!

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2012, 22:53

PROPONUJE ODSTRZELIC TYCH ZŁODZIEJI ,ABY JUZ NIKOGO WIĘCEJ NIE OKRADLI!!!
DDD KOMORNIKI TO ZŁODZIEJE Z SZEFEM I KIERONIKIEM DEBILEM NA CZELE

Zgłoś | Cytuj | Link

14 listopada 2012, 10:25

Witam,

Kupiłam drzwi w 2010 roku w DDD w Komornikach. Potrzebuje duplikat FV nie rozumiem dlaczego nie mogą otrzymać duplikatu Fv. Podobno zmienili właściciela nie mają żadnych danych żadnych informacji. Kierują mnie nie wiadomo gdzie. Ma ktoś kontakt z fv jakieś dane gdzie można zadzwonić albo coś ???

Zgłoś | Cytuj | Link

18 stycznia 2013, 07:18

DDD WROCŁAW PORAŻKA, NIE KUPOWAĆ

Zakupiłem drzwi z montażem w firmie DDD. Efekt jest taki zamówione drzwi nie wszystkie przyjechały takie jak jak ja wybierałem z katalogu. Po kontakcie ze sklepem, obsługujący oraz właścicielka stwierdzili, że to mój błąd i to ja sam takie wybrałem. Końcowy efekt jest taki do białej łazienki mam brązowe drzwi., nie zgodziłem się na to i muszę sobie kupić nowe drzwi i poprzez błąd sklepu i obsługującego jestem stratny ok. 1000 pln. Montaż drzwi wejściowych pozostawia wiele do życzenia. Podczas montażu drzwi wejściowych uszkodzono kafle podłogowe oraz róg ściany. Nic nie naprawiono i tak to zostawili. TAKŻE ODRADZAM TEN SKLEP OMIJAJCIE GO Z DALEKA, bo tam jest niesolidnie i oszukują.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2013, 11:14

Większość znanych marek w dobrych cenach sprzedają tutaj - http://e-inclusive.pl/ No i przede wszystkim - mają wszystko na magazynie, nie czekacie kilka tygodni na zamówienie - bo już i z takimi sklepami mieliśmy do czynienia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19405 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 318

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >