Wystrój wnętrza - dekoracje okienne

« Powrót do artykułu: Wystrój wnętrza - dekoracje okienne | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

10 września 2014, 08:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo ciekawy i fajnie napisany artykuł. Pewnie przyda się wielu z Nas. Mnie interesuje fotografia wnętrz więc ten artykuł jest dla mnie dobrym uzupełnieniem wiedzy. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2016, 15:05

Odnośnie dekoracji okiennych,to na forum jest już kilka podobnych tematów,wystarczy jedynie poszukać i poczytać. Ja w dalszym ciągu uważam,ze rolety sprawdzą się najlepiej,mam do nich duże zaufanie.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2016, 14:20

Mi ostatnio w oczy wpadła oferta kilku miejsc z roletami i muszę przyznać, że rolety łódź są bardzo ciekawe. Na pewno klient może liczyć na szeroką ofertę. Spokojnie można dobrać coś do każdego wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 września 2016, 08:03

Kwestia gustu, natomiast faktycznie w chwili obecnej mamy dosyć szeroki wybór dekoracji okiennych do swojego domu, ja z doświadczenia polecam rolety lub żaluzje,ale wcześniej warto też dać ładną firankę, kiedy to pokój jest zdecydowanie bardziej przytulny.

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 września 2016, 15:02

Jest wiele sklepów online z wyposażeniem wnętrz, więc jest w czym wybierać - każdy bez problemu może znaleźć coś dla siebie - zarówno pod kątem finansowym jak i gustu. Jak ktoś jest fanem zakupów internetowych i nie chce przepłacać to niektóre sklepy oferują kupony rabatowe na portalach typu Qpony.pl. Przykładem może być mara SF MEBLE i jej rabaty, dostępne tu: https://www.qpony.pl/sf-meble

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2016, 13:42

Jeżeli mam wybierać to rolety sprawdzą się zdecydowanie najlepiej, do tego można dopasować elegancki karnisz i zasłonkę lub firankę aby mieć jednolitą całość. Innym pomysłem na dekoracje okienne są żaluzje.

www.Euro-Zakupy.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2016, 13:23

A jak jest jeżeli chodzi o jej wtytrzymałość oraz jakość? Bo co do zaluzji i rolet to chyba nikt nie ma wątpliwosci że są po prostu solidne, nie wiem natomiast na ile praktyczna w codziennym użytkownaiu jako ozodba okaże się folia.

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2016, 15:55

Polecam wam projektowanie wnętrz gdynia http://www.livingdesign.pl. Korzystają oni z CAD-a, więc uważam, że jest to dobry wybór. Stworzą dla was naprawdę piękne wnętrze, które odpowie waszym wymaganiom.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 listopada 2016, 11:40

Jeżeli mam być szczera to folia okienna kompletnie do mnie nie przemawia o ile w ogóle można nazwać ją dekoracją. Bardzo praktyczne są z kolei żaluzje, łatwe w utrzymaniu czystości można wybrać ciekawą kolorystykę, więc polecam.

Pozdrawiam DekoracjeWnetrz.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

30 grudnia 2018, 18:38

Jedyną dekoracją w moim oknie są kwiatki i roleta noc-dzień.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 440

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >