Teraz pojawił się nowy kolor w dachówce cementowej Teviva Braas, także warto sprawdzić ich ofertę tym bardziej że maja największy wybór modeli oraz paletę dostępnych kolorów, ale oprócz tego mają również dachówki ceramiczne oraz blachodachówkę panelową. Moim zdaniem to producent któremu można zdecydowanie zaufać.
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 18 19 20 21 22 ▸ ▸▸
offline Bordon44 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MariuszK99 praktykant
|
Akurat jeżeli o mnie chodzi to również postawiłbym na dachówkę ceramiczną, jednak warto również wybierać sprawdzonych producentów jak m.in Braas. Działają w wielu krajach a do tego zabezpieczone są dodatkowo angoba bądź glazurą, które dodatkowo chronią je przed zabrudzeniami oraz porastaniem mchem. |
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Jeżeli będziesz również chciał odpowiednio zaadoptować poddasze to pomyśl nad dachówką oraz odpowiednio wykonanej izolacji na krokwiowej i membranach dachowych. A jeżeli chcielibyście sprawdzić warunki gwarancji systemowej od Braas to sprawdźcie http://gwarancjasystemowa.pl/ Moim zdaniem jedna z lepszych opcji dostępnych na rynku do stworzenia pięknego dachu na lata i spokoju o jego wygląd i szczelność. |
| |
offline AnnaAnioł praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Adamss33 inżynier
|
|
| |
Gość: torenik praktykant |
Warto rozejrzeć się za jak najlepszymi pokryciami dachowymi. Ja od siebie mogę wam polecić firmę http://www.top-dach.com.pl/ W ich ofercie znajdziecie między innymi pokrycia dachowe klasy premium. Sam zakupiłem od nich włoskie dachówki ceramiczne, z których jestem zadowolony. |
| |
offline Emilek43 fachowiec
|
Ja dlatego wolę jednak mieć porządną dachówkę ceramiczną która przede wszystkim wyróżnia się dużo większą trwałością, bardzo dobrymi parametrami w zakresie izolacji oraz idealnym wykonaniem co do intensywności koloru oraz idealnego wykończenia krawędzi. Na dachu prezentuje się wręcz nienagannie Smile |
| |
offline Adamss33 inżynier
|
|
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
W zakresie wyboru pokrycia dachowego oraz akcesoriów jestem zdecydowanie na wyborem producenta Braas, który moim zdaniem jest zdecydowanym numerem jeden jeżeli chodzi o jakość, piękne modele i bardzo dobre ceny, ale o tym przekonacie się u ich dystrybutora oraz na stronie monier.pl |
|
Stron: 23 ▾ ◂◂ ◂ 18 19 20 21 22 ▸ ▸▸