Jeżeli jesteśmy w temacie ścianek działowych to polecam skontaktować się z firmą http://sanipol.pl/. Firma oferuję budowę ścianek działowych, przebieralni, kabin natryskowych, kabin sanitarnych do przedszkoli.
Stron: 14 ▾ ◂◂ ◂ 11 12 13 14 ▸
offline Daniel.Martyniuk85 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline loleel majster
|
Szkło? takie szklane ściany działowe sprawdzają się w biurach szczególnie, ale w domach też można sobie taką postawić. Nie ma ku temu żadnych przeciwwskazań. Można się zgłosić do http://esglas.pl/ jeśli szukacie producenta i wykonawcy. Firma z ogromnym doświadczeniem i są w stanie wykonać ściany na każdy wymiar. Z wytrzymałego szkła hartowanego, nawet jak się potłucze to w taki sposób by nie zrobić nikomu krzywdy. Można im zaufać, 18 lat już są na rynku i wiedzą co sprawdza się najlepiej i w jakich pomieszczeniach. Bez względu na wybór szkła można go zdobić motywami w formie piaskowanej, malowanej czy naklejanej folii. |
| |
Gość: marcin-stadnik praktykant |
Ściany działowe powinny być robione z materiałów ciężkich, które będą umożliwiały obciążanie np. szafkami wiszącymi. Dodatkowo ciężkie materiały zapewniają też lepszą izolacyjność akustyczną - co widać doskonale np. porównując ze sobą parametry Ra1 dla ścianek z betonu komórkowego i Porothermu. Ceramika Porotherm będzie mieć tej izolacyjności w granicach 45 db, a beton komórkowy - jakieś 10 db mniej. W przypadku tego parametru różnica 10 db jest wyraźnie słyszalna i nie ma szans, żeby użytkownik jej nie wyłapał po prostu metodą "na słuch". |
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
Szanowni Państwo, |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Minimu praktykant |
Ja korzystałem z płyt MPB i polecam zapoznanie się z nimi. Są bardzo łatwe w montażu a dużo bardziej wytrzymałe niż np. płyty gipsowo kartonowe. Sam z nich skorzystałem jak dzieliłem pokój dzieci. Płytom GK daliby rade dość szybko a MPB stoi i nie widać nawet żadnych rys ;) |
| |
Gość: DimiPiotrek praktykant |
|
| |
offline camcio praktykant
|
|
| |
offline e-Rzecznik Śnieżka fachowiec
|
|
| |