Produkt przeznaczony jest dla projektantów przemysłowych,
inżynierów, architektów, elektroników oraz wszystkich
którzy w swojej pracy wykorzystują oprogramowanie typu
CAD. Dzięki wysokiej jakości oprogramowaniu oraz
doskonałemu serwisowi, ZWCAD;stał się szybko główną
marką wśród programów do projektowania w Chinach, a w
chwili obecnej odnosi spore sukcesy w ponad 60 krajach na
całym świecie. Firmie zaufało ponad 100 000
użytkowników.
Oprogramowanie ZWCAD trafia nie tylko do małych firm, ale
także do dużych międzynarodowych korporacji, jak np.:
Honda, Alcatel-Lucent, CIMS, GP, THORN, GE.
Interfejs programu jest bardzo podobny do używanego w
AutoCAD oraz AutoCAD LT.
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Havers praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Havers praktykant |
|
| |
Gość: Bernandyni6 praktykant |
Ogólnie teraz wyszedł już ZWCAD 2017 o duzo lepszej szybkości niż poprzednie wersje, obsługuje bloki dynamiczne i obrazy rastrowe. Producent zadbał też o dodatkowe doszkolenie z podstaw projektowania w nim ( jest to w pakiecie przy zakupie programu) . Zajmuje się tym firma Szansa, która na prawdę fajnie i konkretnie pokazuje z czym to się je :) |
| |
offline Bordon44 fachowiec
|
Słyszałem właśnie, że najnowsza wersja jest na prawdę konkretna. Dostępna w wersji 32 i 64 bitowej. Do tego kompatybilny z innymi programami i z takimi elementami jak bloki dynamiczne nie ma problemów. Może sam przetestuję go na wersji 30 dniowej i wtedy zdecyduję co robić dalej. |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Ja teraz pracuję na najnowszej wersji ZwCad, czyli 2019 i muszę przyznać że był to słuszny wybór. Przede wszystkim bardzo dobra stabilność pracy, szeroki zakres funkcji, przystępne ceny za sam program oraz nakładki oraz integracja z innymi programami w zakresie plików DWG i DXF. Myślę, że warto abyście również w wolnej chwili lepiej go poznali m.in tutaj https://www.zwcad.pl/zwcad-2019-wersja-oficja lna.html |
| |
offline KrzysiekS kierownik
|
|
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
W mojej opinii jeżeli chodzi o skuteczny i stabilny program do projektowania to warto tutaj jednak zwrócić uwagę m.in na program na którym sam pracuję czyli ZwCAD 2022, sam pracuję na wersji 64-bitowej pozwala na lepsze wykorzystanie mocy komputera i pracę już z większymi projektami co u nas jest codziennością w firmie. Do tego seria nakładek ułatwiających pracę i kompatybilność z innymi programami plików DWG i DXF i wersje 32 oraz 64 bit. |
| |
offline jamajka fachowiec
|
Niestety ja jeszcze nigdy nie miałem okazji aby korzystać z tego systemu i nie wiem czy po prostu ten rodzaj oprogramowania jest mi potrzebny. Z całą pewnością zachwalam sobie systemy IT od Anegis gdyż wiem, ze spełniają one moje oczekiwania w 100%. |
|