Z czego meble w ogrodzie: drewno, rattan, metal?

« Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu

27 maja 2015, 20:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Z czego meble w ogrodzie: drewno, rattan, metal?
Co byście wybrali?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2015, 09:47

Szczerze to ja bym chciała jakiekolwiek. Tak siedzę na tym forum i naoglądam się pięknych rzeczy, bo dużo fajnych stron ludzie podają, jak no ostatnio http://bazkar.pl/141-aluminiowo-metalowe-mebl e-ogrodowe - nawet nie wiedziałam, że meble aluminiowe takie fajne są, no i potem siedzę i dumam, a rodzina się denerwuje że znów kombinuję jakieś przeróbki:)

Kup takie, jakie Tobie się najbardziej podobają i już.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 kwietnia 2017, 11:04

Ja mam ławkę przy oczku z Pozbruk Fala, a meble w altance drewniane sam robiłem :)

Zgłoś | Cytuj | Link

20 kwietnia 2017, 08:39

Metal zdecydowanie odpada, jeżeli już to wybierałbym miedzy meblami z technorattanu lub drewna, ponieważ takie meble będą prezentować po prostu najlepiej i najładniej. Zresztą swoja drogą drewno idealnie pasuje do ogrodu i ładnie się komponuje.

www.PanKornik.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

31 grudnia 2020, 08:45

Zdecydowanie drewniane, wiele rzeczy można samemu zrobić z zakupionego drewna czy właśnie nawet z palet. Mając trochę czas. Do impregnacji na przykład stosuję impregnat ochronno-dekoracyjny Vidaron. Ma kilka kolorów, więc to na plus. Dodatkowo ładnie się rozprowadza i co najważniejsze nieźle wygląda. Co najważniejsze skutecznie chroni drewno

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 marca 2021, 13:24

Ja mam rattan, super się sprawdza od lat

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2021, 13:46

he said carding forum

Zgłoś | Cytuj | Link

29 maja 2021, 22:12

Szanowni Państwo,
W przypadku mebli z palet konieczna jest prawidłowa impregnacja drewna. Dla zapewnienia jego skutecznej ochrony rekomenduję użycie Impregnatu Ochronno-Dekoracyjnego Powłokotwórczego Vidaron, który jest produktem 4w1: impregnuje, wzmacnia, dekoruje i chroni drewno. Głęboko wnika w strukturę materiału chroniąc go nie tylko przed deszczem, promieniowaniem UV, ale również pleśnią oraz szkodnikami. Impregnat Vidaron bardzo łatwo się aplikuje, charakteryzuje się również dobrą wydajnością.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Projekt ogrodu Liczba postów: 60 Grupa: Projektowan... Zanurz się w świat piękna i harmonii, gdzie natura spotyka nowoczesność, a przestrzeń staje się miejscem wypoczynku i inspiracji. Jako specjaliści w projektowan...
  • drzewka do ogródka Liczba postów: 100 Grupa: Projektowan... Tyle jest inspiracji w necie, podpowiedzi, nawet gotowych projektów, że spokojnie i na luzie można samemu coś wymyślić i stworzyć a potem się cieszyć z własnych...
  • Problem z warzywami Liczba postów: 349 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
  • jakie rośliny na skalniak Liczba postów: 38 Grupa: Projektowan... Praktycznie wszystko można kwiaty tak posadzić, ja bym pewnie pomieszał tulipany, róże, może jeszcze hortensje? Te kwiaty są o tyle ciekawe, że z czasem zmienia...
  • Firma ogrodnicza Liczba postów: 8 Grupa: Projektowan... Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli są tutaj osoby zainteresowane tematyką ogrodnictwa, to polecam Wam sprawdzić stron...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19622 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 138

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >