offline Margerytka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Opalona54 praktykant |
Szczerze to ja bym chciała jakiekolwiek. Tak siedzę na tym
forum i naoglądam się pięknych rzeczy, bo dużo fajnych
stron ludzie podają, jak no ostatnio http://bazkar.pl/141-aluminiowo-metalowe-mebl
e-ogrodowe - nawet nie wiedziałam, że meble aluminiowe
takie fajne są, no i potem siedzę i dumam, a rodzina się
denerwuje że znów kombinuję jakieś przeróbki:) |
| |
Reklamy Google | |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
Konto usunięte praktykant |
Metal zdecydowanie odpada, jeżeli już to wybierałbym
miedzy meblami z technorattanu lub drewna, ponieważ takie
meble będą prezentować po prostu najlepiej i najładniej.
Zresztą swoja drogą drewno idealnie pasuje do ogrodu i
ładnie się komponuje. |
| |
Gość: Uppler praktykant |
Zdecydowanie drewniane, wiele rzeczy można samemu zrobić z zakupionego drewna czy właśnie nawet z palet. Mając trochę czas. Do impregnacji na przykład stosuję impregnat ochronno-dekoracyjny Vidaron. Ma kilka kolorów, więc to na plus. Dodatkowo ładnie się rozprowadza i co najważniejsze nieźle wygląda. Co najważniejsze skutecznie chroni drewno |
| |
Reklamy Google | |
offline KateB kierownik
|
|
| |
Gość: Randalltauck praktykant |
|
| |
offline oevidaron kierownik
|
Szanowni Państwo, |
|
Z czego meble w ogrodzie: drewno, rattan, metal?
«
Powrót do grupy: Projektowanie ogrodu
Ostatnio na forum
- Problem z warzywami Liczba postów: 279 Grupa: Projektowan... Moim zdaniem, każdy ogrodnik powinien znaleźć idealny warzywnik dla swoich roślin. Dlatego polecam artykuł dostępny na https://www.drewno-betonowe.pl/warzywnik -...
- Amerykański ogród Liczba postów: 211 Grupa: Projektowan... Jakie Wy macie zdanie na temat zakupów w sklepach internetowych i jak często korzystacie z tej opcji? Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu ze sprzętem i maszynam...
- W jakim okresie? Liczba postów: 6 Grupa: Projektowan... Mój ogród projektowała firma Gardenon z Suwałk, w osobie przemiłej p. Magdy, która jest architektem krajobrazu. Sama mi radziła, że najlepiej zapisywać się jesi...
- Jakie rośliny na słabą glebę? Liczba postów: 119 Grupa: Projektowan... Przyjacielu w necie masz tyle pomysłów i zdjęć, że masz na czym się wzorować i wybrać to, co ci się podoba tobie. Możesz też zlecić to architektowi jeśli stać c...
- Projekt ogrodu Liczba postów: 55 Grupa: Projektowan... Przyjacielu w necie masz tyle pomysłów i zdjęć, że masz na czym się wzorować i wybrać to, co ci się podoba tobie. Możesz też zlecić to architektowi jeśli stać c...