offline januszkk kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Wielu inwestorów montuje system alarmowy na budowie. Dobrym rozwiązaniem jest np Micra z Satel ponieważ poszczególne czujniki połączone są bezprzewodowo, więc montaż trwa szybko a gdy zajdzie taka konieczność, to można również bezproblemowo przestawić poszczególne czujki. Pod tym linkiem http://www.mieszkajbezpiecznie.pl/artykuly/11 2,jak-dobrac-odpowiedni-system-alarmowy-do-swoich-potrzeb-cz esc-1.--male-obiekty znajdziesz więcej info na ten temat. |
| |
Reklamy Google | |
offline mario8 inżynier
|
|
| |
offline paluch686 fachowiec
|
Warto na pewno zabezpieczyć budowę, niestety dość często zdarzają się kradzieże. Ja byłem ostatnio w firmie Asmex i doradzili mi co wybrać, zamontowałem, nie mam problemów. A podgląd z kamery mam na kompie w domu nawet. |
| |
offline paluch686 fachowiec
|
Warto na pewno zabezpieczyć budowę, niestety dość często zdarzają się kradzieże. Ja byłem ostatnio w firmie Asmex i doradzili mi co wybrać, zamontowałem, nie mam problemów. A podgląd z kamery mam na kompie w domu nawet. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: kosmaty123 praktykant |
Najlepiej zadbać o to, aby miec dozorcę takigo placu budowy, niestety kradzieże zdarząją się często, wiec lepiej jak ktos tego pilnuje. Z tego co wiem to http://roka.szczecin.pl/oferta-firmy-roka/doz orowanie-mienia oferuje usługi ochroniarskie. |
| |
offline Neoinstal.pl doświadczony
|
|
| |
Gość: gulin praktykant |
Warto zabezpieczyć plac budowy i ogrodzić go tymczasowym ogrodzeniem budowlanym. Zapobiegnie to wtargnięciom niepożądanych osób na teren budowy. Unikniemy kradzieży i wypadków z osobami postronnymi. Polecam wam zgłosić się do firmy www.wynajemogrodzen.pl Oferują wynajem ogrodzeń budowlanych. |
| |
offline drewbud fachowiec
|
plac budowy niezabezpieczony to zbyt duże ryzyko |
| |
Gość: dr gundry prebiotics praktykant |
|
|
Zabezpieczenie placu budowy
«
Powrót do grupy: Moja budowa
Ostatnio na forum
- Logistyka Liczba postów: 39 Grupa: Moja budowa Firmą specjalizującą się w świadczeniu kompleksowych usług w zakresie transportu międzynarodowego oraz krajowego, nowoczesnymi pojazdami o DMC do 40t. jest http...
- Czujnik wypełnienia szamba Liczba postów: 24 Grupa: Moja budowa Niezawodnym rozwiązaniem zapobiegającym przepełnieniu szamba może być zainstalowanie przewodowego systemu monitorowania z czujnikami mierzącymi poziom wody w g...
- Studnia głębinowa Liczba postów: 2 Grupa: Moja budowa W ostatnim czasie wiercenie studni głębinowych łódzkie było kolejnym etapem prac na mojej działce. Po konsultacji z geologiem, który doradził najlepsze miejsce,...
- Wiata Garażowa Liczba postów: 14 Grupa: Moja budowa Szukasz trwałego garażu, który szybko zrealizuje Twoje potrzeby? Sprawdź ofertę Stalblach. To producent u którego można kupić tanie garaże blaszane. Charakteryz...
- panele fotowoltaiczne Liczba postów: 28 Grupa: Moja budowa Czytałem ostatnio na ten temat i w sumie z wyczytanych przeze mnie treści wynikało, że najlepiej będzie dokonać samodzielnych obliczeń, żeby zobaczyć, jak to w....