Wygląda o naprawdę ciekawie, jednak nie wiem czy
zdecydowałabym się akurat na takie rozwiązanie. Jakiś
czas temu postanowilismy również dobudować dach nad
naszym tarasem oraz zdecydowaliśmy sie na taki daszek:
Jest wygodniejsze niż szklane.
Realizowała nam je ta firma:
http://cambria.pl/pl/zadaszenia-tarasow
Mogę polecić bo było niedrogo i profesjonalnie.
offline Isiek fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Porek456 fachowiec
|
No nie jest konieczne jeżeli wybierzemy piekny materiał nna wyłożenie tarasu. U nas mega sprawdziła się kostką Lido Strukturalna. Piekny materiał z naturalnych kruszyw i do tego z dodatkowymi zabezpieczeniami przed wnikaniem wilgoci, mrozem czy solami odladzającymi. |
| |
Reklamy Google | |
offline lucenzo praktykant
|
U nas na początku była tylko materiałowa markiza. Chroniła tylko przed słońcem, w czasie deszczu trzeba było ją chować. Kiedy odświeżaliśmy elewację, to zamiast markizy pojawiło się zadaszenie z poliwęglanu komorowego, które zamówiliśmy na metal-gum.com. Dzięki temu mamy stałą ochronę przed deszczem czy śniegiem, ale także chronią płytki tarasowe przed szkodliwym działaniem warunków atmosferycznych. |
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Meisen.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jamesson praktykant |
U mnie w domu jest naprawdę solidne i dobrze wyglądające zadaszenie tarasu. Zgłosiłem się z nim do www.scalaplastics.pl Robią świetne zadaszenia tarasów, więc polecam wam ich. W dodatku ceny mają całkiem niezłe. |
| |
offline Inout-design.com doświadczony
|
|
| |
Gość: Damian praktykant |
Wybacz kolego Inout-design.com ale moim zdaniem metalowa to może być wiata śmietnikowa lub wiata na wózki pod marketem typu majster czy mrówka. W dotyku metal nie ma porównania z naturalnym materiałem jakim jest drewno. Jeżeli chodzi o parametry wytrzymałościowe to drewno klejone ma je na poziomie stali. Ja polecam firmę, która zrobiła mi zadaszenie nad tarasem z Gdańska Carpot Planet. |
| |
Gość: Kazimierz44 praktykant |
|
| |
Gość: outlaw praktykant |
|
|