Zadaszenie nad drzwiami...

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

15 stycznia 2010, 12:47

Zgadzam sie: good 0 bad

proponuję zapoznać się z ofertą daszków i zadaszeń: www.daszkinext.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2010, 18:48

wiele firm uzależnia gwarancję na drzwi od zadaszenia

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2011, 23:42

Każdy rozsądny producent wymaga daszku nad drzwiami. powinien mieć w granicach 100-120cm.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2011, 10:24

Jeżeli szukacie ładnych i praktycznych daszków nad drzwi to polecam wybrać się do Leroy Merlin. Najpierw jednak zobaczcie na stronie czy takie właśnie daszki nad drzwi wam pasują.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 maja 2011, 11:04

A co myślicie o takich rozwiązaniach dotyczących zadaszenia nad drzwiami:

Moim zdaniem zarówno łatwość montażu jak również estetyka wpływa na ich korzyść.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 maja 2011, 23:02

Moim zdaniem to dobry pomysł, zwłaszcza do budynków bez ganku, dach jest ale nie zmienia charakteru całości. Więc wilk jest syty i owca cała. Drzwi są zabezpieczone.
Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2011, 17:29

Są jeszcze inni producenci w Polsce daszki i zadaszenia produkuje http://www.zadaszenia24.pl albo http://www.robelit.pl , albo tu

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2012, 13:36

W kwestii samych drzwi mogę także polecić www.Erbesp.pl mamy szeroki wybór,solidne drzwi w atrakcyjnych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 maja 2013, 12:12

Ja natomiast proponuje odwiedzenie strony http://www.pcpartners.pl/oferta/daszki-i-zada szenia/

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2019, 10:34

A jak z utrzymaniem czystości takiego szklanego daszku w praktyce tak z ciekawości zapytam? Jest to kawał szkła jednak zawieszony w miarę płasko nad drzwiami i każdy brud na tym siada. Jak z wygodą mycia przy większych powierzchniach np. 2x2 metry gdzie nie da się sięgnąć ręką aby to umyć? Jakaś podpowiedź, bo zastanawiam się nad daszkiem do siebie i to jest też dla mnie ważny argument - czytaj ma to być praktyczne pod każdym względem.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 595

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >