Może lepiej po prostu wynająć? Jeżeli tak to ja Ci mogę polecic to miejsce www.cm-construction.pl naprawde wszystko sprawnie da się u nich załatwić
Gość: wefwefwe praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline PrawdziwyKiller doświadczony
|
no to wlasnie wszystko zalezy jak duzo jest pracy. Firma w ktorej poprzednio pracowałem wynajmowała taki sprzęt jak koparki, koparkoładwoarki czy wywrotki od tej firmy http://koparkoladowarka.ostroleka.pl z Ostrołęki. Oni maja konkurencyjne ceny, więc to się akurat bardziej opłacilo niż zakup. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Radosław Klawi praktykant |
Ja nie jestem co do tego przekonany, oczywiście to zależy od tego ile będziecie korzystać z tej koparki, ale generalnie jej wynajem zawsze się będzie bardziej opłacał, przeliczałem to wielokrotnie i na wynajmie sprzętu budowlanego od www.ramirent.pl, naprawdę udało mi się zarobić i cieszę się, że takie firmy działają. |
| |
Gość: Janek_Majowski praktykant |
|
| |
Gość: Radosz Jan praktykant |
Ja miałem podobny dylemat. Kupno czy wynajem sprzętu budowlanego. Ale ostatecznie zdecydowałem się na wynajem i w ostatecznym rozrachunku wyszło mi to dużo taniej. Także polecam przede wszystkim oszacować długość prac i wtedy liczyć koszta związane z inwestycją. Nie mniej sprzet budowlany sprawdził się świetnie. Po za kończeniu prac nie musiałem się martwić jego sprzedażą. Może dla pewności przejrzyj sobie ofertę wypożyczalni, z której ja korzystałem tj. www.ramirent.pl |
| |
Reklamy Google | |
Gość: somfi337 praktykant |
Hmm, mi sie wydaje, że lepiej wynająć.. po co kupowac od razu ;) Zwłaszcza, jak można skorzystać z tak korzystnej oferty jak tak http://www.zuk-swiecie.pl/oferta/koparka-lado warki-3 ;) |
| |
Gość: wased praktykant |
Wszystkim, którzy planują zakup koparki mogę polecić firmę www.zama.com.pl Kupiłem koparkę od nich i działa świetnie. Sprzedają dobry sprzęt budowlany w dobrych cenach. Zajmują się również sprzedażą części do maszyn budowlanych. |
| |
offline PHUBestBud_pl doświadczony
|
|
| |
Gość: Krzysiek P praktykant |
|
| |
Gość: feliner praktykant |
Szeroki wybór koparek i minikoparek znajdziecie w ofercie firmy www.zama.com.pl Prowadzę firmę budowlaną i zakupiłem kilka maszyn od nich. Oferują świetne maszyny budowlane w dobrych cenach, więc warto się do nich zgłosić. |
|