offline HubaBuba inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline srebrnakotka777 majster
|
Sory, że tak się wtrącam, ale też mam altankę tą "oklepaną" no ale może niedługo będzie jakaś nowa bo właśnie zaniedbałam obecną poprzez brak impregnacji :( niestety a to czasu nie miałam a to co innego (najzwyczajniejszy leń)dlatego też z nową altaną będzie inaczej |
| |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline Latka kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabon fachowiec
|
|
| |
offline KosiarkiAllegro doświadczony
|
|
| |
offline Irena66 praktykant
|
|
| |
offline Kornel doświadczony
|
Co od wyboru właściwej altanki – kieruj się swoim gustem. Wystarczy odpowiednia pielęgnacja i altana okaże się inwestycją na lata (i niekoniecznie wiąże się to z wydaniem ogromnej ilości pieniędzy). Warto jednak zwrócić uwagę na stabilną podstawę i w miarę możliwości wybrać tę, która wytrzyma opady deszczu, czyli właściwie zaprojektowaną i z solidnym dachem (każda altanka powinna być przemyślana w ten sposób, jednak nie zawsze tak jest...). Poza tym - systematyczna pielęgnacja i brak obaw przed specjalistami, którzy z łatwością mogą przeprowadzić renowację. Oto klucz do pięknej altanki na lata :) Dociekliwym polecam również artykuł, który jakiś czas temu pojawił się na dom.eu i opisuje dosyć szczegółowo sposoby pielęgnacji. |
| |
Gość: Koala54 praktykant |
To ja z żoną chcemy teraz, nie w sezonie kupić nową altankę. Decyzja padła na którąś z tych http://www.meble.ogrodowe.net/altanki ale nie wiemy na która się zdecydować. |
|
Zakup altanki
«
Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie
Ostatnio na forum
- Jaki regał do garażu? Liczba postów: 319 Grupa: Meble i dod... jeśli chodzi o solidne regały do garażu, to warto rozważyć opcję z płyt MPB. sam zrobiłem taki regał i świetnie się sprawdza – jest wytrzymały, bez problemu zno...
- jakie meble Liczba postów: 182 Grupa: Meble i dod... Kratka wypełniająca front meblowy to znakomite rozwiązanie dla tych, którzy chcą wprowadzić do swojego wnętrza odrobinę stylu i funkcjonalności. Wykonana z soli...
- Oświetlenie ogrodu - lampiony Liczba postów: 8 Grupa: Meble i dod... Lampy ogrodowe LED to doskonały sposób na stworzenie przytulnej atmosfery w Twoim ogrodzie. Oferują one energooszczędne rozwiązania, które nie tylko redukują ko...
- Dobry moment na meble ogrodowe? Liczba postów: 197 Grupa: Meble i dod... Masz już dość mebli ogrodowych niszczonych przez deszcz czy promienie słoneczne? Odkryj szeroką ofertę pokrowców na meble ogrodowe w różnych rozmiarach, które z...
- Leżaki czy leżaki? Liczba postów: 16 Grupa: Meble i dod... No to w takim razie jeżeli rozglądacie się za wyborem stylowych i jednocześnie dobrze wykonanych leżaków ogrodowych to koniecznie sprawdź Di Volio https://tiny....