![]() Gość: jameskb10 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Tobisz90 majster
![]() |
Na rynku jest mnóstwo laptopów i łatwo pogubić się w specyfikacjach – który procesor, jaka karta graficzna, ile RAM-u? Jeśli szukasz rzetelnych porad i rankingów, warto odwiedzić https://www.wybieramlaptopa.pl/. Znajdziesz tam zestawienia sprzętu w różnych przedziałach cenowych i praktyczne wskazówki, które pomogą Ci wybrać idealny model dopasowany do Twoich potrzeb. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Dobler doświadczony
![]() |
Zajrzałem niedawno na witrynę https://swiattechnologii.pl/ i naprawdę, przypadła mi do gustu. Jeżeli ktoś lubi tematykę nowości technologicznych, ale bez nadęcia i korpogadki, to może go to pochłonąć. Są tam tematy o AI, inteligentnych urządzeniach, cyberbezpieczeństwie i różnych gadżetach – wszystko napisane tak, że da się to ogarnąć bez tytułu naukowego z inżynierii. Mnie najbardziej przykuł tematy związane z ChatGPT, czy też o zabezpieczeniu telefonu przed szpiegowaniem. Nie przebrnąłem jeszcze przez wszystko, ale na pewno trafię jeszcze na coś ciekawego. Ogólnie – brak natrętnej reklamy, za to sporo tekstów, które serio można przyswoić przy kawie albo w tramwaju. |
|
Zakup komputera
«
Powrót do grupy: Trudne tematy
Ostatnio na forum
- Detektyw - czy ktoś korzystał Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Przed nami podpisanie dużego kontraktu, ale pojawiły się pewne wątpliwości co do uczciwości partnerów. Znajomi podpowiedzieli, że warto zasięgnąć pomocy prywatn...
- Profile aluminiowe Liczba postów: 1 Grupa: Trudne tema... Zabieram się za budowę szklarni na mojej działce – coś lekkiego, ale stabilnego, bo w okolicy często mocno wieje. Myślałem o drewnie, ale jednak chcę czegoś trw...
- Sposób na zdrowie Liczba postów: 595 Grupa: Trudne tema... Telemedycyna daje możliwość uzyskania nie tylko recepty online przez Internet, ale również innych dokumentów medycznych. W trakcie zdalnej konsultacji otrzymasz...
- Rolety na wymiar Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Marzenie o idealnym, przytulnym domu staje się coraz łatwiejsze do zrealizowania. Kiedy myślimy o przestrzeni, która ma nas otaczać i w której będziemy odpoczyw...
- Wentylacja na hali Liczba postów: 5 Grupa: Trudne tema... Luberto o jaką wentylację chodzi dokładnie? jak masz halę produkcyjną to masz też podział na przestrzenie. Instalacja pneumatyczna to też część instalacji went...