Zalety prysznica bez brodzika.

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

3 kwietnia 2014, 13:24

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem nie ma żadnych zalet, o wiele bardziej funkcjonalne są prysznice z brodzikiem.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 kwietnia 2014, 17:09

Wszystko zależy od naszych indywidualnych potrzeb. Ja osobiście wolę prysznice z niskim brodzikiem, bo łatwiej wchodzi się do kabiny. No i takie prysznice są bardziej atrakcyjne:)

Ten post był edytowany przez heroes dnia: 6 kwietnia 2014, 17:10
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2014, 15:42

Kabina prysznicowa bez brodzika, ale z odpływem zainstalowanym bezpośrednio w podłodze, może mieć dowolną wielkość i indywidualny nietypowy kształt, bo nie jesteśmy ograniczeni formą zakupionego brodzika i możemy uzyskać np. kształt trójkąta.

Ten post był edytowany przez roter dnia: 9 kwietnia 2014, 15:46
Zgłoś | Cytuj | Link

9 kwietnia 2014, 21:26

Zdjęcia kabin - można sobie poprzebierać w projektach, fajne bo jest cennik.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2014, 12:25

Prysznic bez brodzika można wykonać na zasadzie odpływu liniowego i będzie on o tyle praktyczny,że zajmie mniej miejsca niż cała kabina. Tego typu rozwiązanie sprawdzi się szczególnie jeżeli mamy mała łazienkę.

www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2014, 09:49

Też uważam, że kabiny bezbrodzikowe są wygodniejsze i sprawiają, że łazienka wydaje się optycznie większa.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 lipca 2014, 12:49

U nas jest z brodzikiem, nie zdecydowałbym się nigdy na prysznic bez brodzika, to według mnie nie jest w ogóle funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 lipca 2014, 19:10

Dlaczego uważasz, że to nie jest funkcjonalne? Ciężko mówić o czymś, czego się nie testowało.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lipca 2014, 18:51

Użytkownik Massi_pl napisał: Prysznic bez brodzika można wykonać na zasadzie odpływu
liniowego i będzie on o tyle praktyczny,że zajmie mniej
miejsca niż cała kabina. Tego typu rozwiązanie sprawdzi
się szczególnie jeżeli mamy mała łazienkę.

www.Massi.pl

Na pewno są też łatwiejsze do utrzymania w czystości, lepiej się prezentują. Mnie osobiście bardzo się podobają, a hydraulik z Line Poznań, który u mnie będzie robił remont łazienki (właśnie pozbycie się upierdliwej w czyszczeniu kabiny prysznicowej) uznał, że da się to u nas zrobić. Zastanawiam się jeszcze tylko nad ścianką z luksferów czy z tafli szklanej...

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2014, 10:56

Użytkownik rysiek85 napisał: Moim zdaniem nie ma żadnych zalet, o wiele bardziej
funkcjonalne są prysznice z brodzikiem.

Zastanawiam się na jakiej podstawie tak w ogóle twierdzisz? Ja mam prysznic bez brodzika i mam dwa podstawowe argumenty za: optyczne powiększenie łazienki oraz jest to rozwiązanie łatwiejsze w utrzymaniu porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19710 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 284

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >